Ένας Μήνας Αφιερωμένος στη Γυναίκα #StrongTogether

O Οκτώβριος στα Cosmos Sport είναι αφιερωμένος στη #Γυναίκα ♀️????️

Σε σεβόμαστε, σε αγαπάμε και είμαστε ΜΑΖΙ ΣΟΥ για να φροντίσεις την Υγεία σου, τον Εαυτό σου, το Στυλ σου και φυσικά την Aυτοπεποίθησή σου γιατί… Αρκεί να πιστέψεις σε ΣΕΝΑ και ο «Cosmos» σου ανήκει!

Γι’ αυτό, έχουμε ετοιμάσει για ΣΕΝΑ έναν μήνα με Womens’ Exclusive: Trainings, Nutrition & Health Tips, Styling Sessions, αλλά και Offers!

Διάβασε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα!

Live Workshop Πρόληψης & Αυτοεξέτασης για τον Καρκίνο του Μαστού

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας αφιερωμένος στην Πρόληψη του Καρκίνου του Μαστού. Συντονίσου την Τετάρτη 21/10 στις 18:30 σε ένα Live με τη Cosmos Expert Δρ. Καρολίνα Κολιοπούλου (Μαιευτήρας – Χειρούργος Γυναικολόγος) όπου θα μιλήσουμε για συνήθιες που πρέπει όλες να υιοθετήσουμε για μια πιο υγιή καθημερινότητα, αλλά και τους απαραίτητους ελέγχους σε κάθε ηλικία!

Live Trainings με την Cosmos Fitness Coach

Η γυμναστική σου δίνει τη δύναμη που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις στην απαιτητική σου καθημερινότητα, σου προσφέρει ψυχική & πνευματική χαλάρωση από το stress και σε βοηθάει να νιώσεις αυτοπεποίθηση! Οπότε τι περιμένεις; Κάθε Σάββατο στις 11:30 η Cosmos Fitness Coach Ιωάννα Δρυγιαννάκη σε περιμένει για exclusive Trainings!

.

10/10 Anti Stress Yoga
More Stretching Less Stressing! Ένα session που θα σε βοηθήσει να αντιμετωπίσεις το stress της καθημερινότητας & να γυμναστείς!

17/10 20min TABATA Workout
Ένα γρήγορο workout για όλο το Σώμα που μπορείς να κάνεις παντού! Για εσένα που είσαι συνέχεια on-the-go.

24/10 Kangoo Training
H Γυμναστική πρέπει να είναι διασκέδαση! Συντονίσου για την πιο fun τάση στο Training και δες αν σου ταιριάζει!

31/10 Power of Pilates
Η μέθοδος Pilates επικεντρώνεται στη σύνδεση του Νου και του Σώματος!

Live Styling Sessions με την Cosmos Style Expert

To Style σου δεν είναι απλά θέμα εμφάνισης. Είναι ο τρόπος σου να εκφραστείς και να αντλήσεις αυτοπεποίθηση στην καθημερινότητα σου! Συντονίσου κάθε Παρασκευή στις 16:30 για Women’s Exclusive Live Styling Sessions για το γυμναστήριο, τη δουλειά ή τη βόλτα με τις φίλες σου!

Παρασκευή 9/10: Be Confident στο γυμναστήριο!

Live Fitness Tips με τον Cosmos Nutrition Fitness Coach

Ο Γυναικείος Μεταβολισμός είναι ένας μείζον παράγοντας που επηρεάζει την απώλεια και πρόσληψη βάρους, τις διατροφικές συνήθειες και την συμπεριφορά μας. Ο Cosmos Fitness Coach θα είναι στις 26 Οκτωβρίου μαζί σου, για να σου εξηγήσει τα πάντα πίσω από τον μεταβολισμό αλλά και διατροφικούς μύθους που σχετίζονται με αυτόν.

Womens’ Exclusive Offers & New Releases

Θέλουμε να νιώθεις αυτοπεποίθηση σε κάθε προπόνηση για να δίνεις το καλύτερο σου εαυτό! Γι’ αυτό σε περιμένουμε σε ένα από τα 26 Καταστήματα μας για να βρεις την προσφορά!

Εγγράψου σήμερα στο Newsletter μας & ακολούθησέ μας στο instagram εδώ, για να μαθαίνεις τις προσφορές και τα νέα προϊόντα που έχουμε ετοιμάσει για σένα για τον Οκτώβριο!

Μπορεί να σου αρέσουν

  
  
  
Επιστροφή