Δώρισε Τα Καλύτερα Αθλητικά Παπούτσια!

Ήρθαν οι ομορφότερες μέρες του χρόνου! 
Είναι η ώρα να γιορτάσεις, να αγκαλιάσεις σφιχτά, να τρέξεις, να παίξεις, να μοιράσεις μοναδικά δώρα. Φέτος, διάλεξέ τα από τα Cosmos Sport και ζωντάνεψε τις στιγμές των αγαπημένων σου.

Οι επιλογές είναι πάρα πολλές, όπως και οι υπηρεσίες. Χάρισε την ελευθερία της επιλογής με μία e-GiftCard ή στείλε το δώρο σου με την υπηρεσία “Δώρο στο σπίτι” σε όσους είναι μακριά σου. Το σίγουρο είναι ότι με τη δωρεάν υπηρεσία “Επιστροφή δώρου” σε 60 μέρες, οι επιστροφές θα είναι πιο εύκολες από ποτέ. Εμείς, πάντως, ετοιμάσαμε την πιο expert λίστα με sneakers για μέσα και έξω από τα γήπεδα! Ιδανικά για μικρούς και μεγάλους, παραμένει top ΔΩΡΟ αφού μπορείς, όταν τα φοράς, να τα κάνεις όλα. Από σουτάκια στο γήπεδο μέχρι ρεβεγιόν!

RUN LIKE A LEGEND 

Αν το τρέξιμο είναι και στη δική σου New Year’s Resolution List ή έχεις κολλητό που είναι runner-addict, ή φίλη που το jogging είναι must, τότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο. Εδώ μπορείς να βρεις τα ιδανικά παπούτσια για ελευθερία σε κάθε βήμα! Τρέξε γρήγορα, πιάσε ρυθμό, αύξησε χιλιόμετρα και ξεπέρασε τον εαυτό σου με ένα ζευγάρι αθλητικά για μικρές ή μεγάλες αποστάσεις και για διαφορετικά εδάφη. Κάνε focus με ένα adidas running, εκτίναξε τις επιδόσεις σου με τα Asics ή κυνήγησε νέα ρεκόρ με ένα ζευγάρι Nike. Όποια κι αν διαλέξεις από την κατηγορία running, να θυμάσαι ότι είναι ελαφριά, ανθεκτικά, ευλύγιστα και εφαρμόζουν στο πόδι για άνεση και απόλυτη ελευθερία κίνησης. Τα Cosmos Sport υπόσχονται να κάνουν τα running session αξέχαστα και τα δώρα συναρπαστικά! 

THESE… SHOES ARE MADE FOR WALKIN’ 

Οι στιγμές ζωντανεύουν όταν περπατάς, ανακαλύπτεις νέα μέρη, ζεις ελεύθερα όπου και όποτε θέλεις. Το περπάτημα έχει μπει στη ζωή μας πιο πολύ από ποτέ και όλο και περισσότεροι ανακαλύπτουν τα οφέλη του. Αν είσαι κι εσύ fun των περιπάτων στη γειτονιά σου, στα πάρκα, στο βουνό και τη θάλασσα ή απλά είσαι όλη μέρα on the go… στα Cosmos Sport θα βρεις τις καλύτερες προτάσεις για sneakers εντός και εκτός της πόλης, για σταθερότητα και απόλυτη άνεση. Χάρισέ τα στους αγαπημένους σου και δες τη χαρά τους να μετατρέπεται σε χιλιόμετρα. Επίλεξε ένα ζευγάρι New Balance για cool street style βόλτες, Puma για πιο retro εμφανίσεις ή Under Amour για sporty outfits από το πρωί έως το βράδυ.

SHOES FOR YOUR MVP 

Όλη μέρα για σουτάκια στο γήπεδο και το βράδυ ξενύχτι για παιχνίδια NBA. Για τους μπασκετόφιλους το μπάσκετ δεν είναι ένα απλό άθλημα, είναι το παιχνίδι που τους απελευθερώνει. Ένα δώρο που θα λατρέψουν είναι τα μπασκετικά παπούτσια! Αποτελούν ένα  statement… ένας φόρος τιμής στους αγαπημένους τους παίκτες. Το unboxing, το πέρασμα των κορδονιών, το πρώτο πάτημα στο γήπεδο είναι αληθινή ιεροτελεστία. Τα Nike Giannis Immortality με τη φοβερή αντικραδασμική προστασία, περιμένουν όσους θέλουν να πλησιάσουν την ενέργεια του Greek Freak, τα Under Amour Hovr Havoc 4 Clone με τεχνολογία Micro G για ώθηση, σε κάνουν να νιώθεις ασταμάτητος, ενώ τα διαχρονικά παπούτσια  Lebron Witness του μεγάλου NBAer με αντικραδασμική προστασία Air Max σου δίνουν την αυτοπεποίθηση να κατακτήσεις κάθε γήπεδο. Βρες τα στα Cosmos Sport μαζί με δεκάδες άλλες επιλογές, και χάρισε το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο στους αγαπημένους σου… ή στον εαυτό σου! 

KEEP IT CASUAL 

Όσο ο κόσμος γυρίζει, η μόδα θα προστάζει oversized φούτερ, relaxed παντελόνια και stylish jackets. Για έξτρα credits στο look, προσθέτουμε τι άλλο; Ένα ζευγάρι all day sneakers! Γιατί η μέρα κυλάει πολύ καλύτερα με ένα στιλάτο casual outfit. Αν συμφωνείς, ξεκίνα από τα Cosmos Sport. Εδώ τα δώρα σου θα είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, με new entries και μεγάλη ποικιλία για απόλυτη ελευθερία επιλογής. Χάρισε τα Adidas Original Supercourt για μια μοντέρνα και εμβληματική εμφάνιση, τα New Balance 373V2 για ένα vintage look ή τα Polo Ralph Lauren Heritage Court II για βόλτες μέχρι το πρωί. Αν πάλι έχεις μικρούς αθλητές στο σπίτι, χάρισέ τους τα διαχρονικά Vans Old Skool για junior street-style looks!

GAME. SET. SHOES

Λατρεύεις το τένις γιατί είναι ένα παιχνίδι γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές. Κάθε χτύπημα, forehand, backhand, drop shot, κάθε πόντος είναι μοναδικός, όπως εσύ! Ή πολύ απλά, λατρεύεις να κυνηγάς παρέα με φίλους ένα κίτρινο μπαλάκι, γιατί είναι σούπερ απελευθερωτικό. Όπως κι αν έχει, στα Cosmos Sport είμαστε δίπλα σου. Κάνε το πρώτο βήμα και διάλεξε ένα best seller αθλητικό παπούτσι για να ζωντανέψεις κάθε στιγμή, μέσα ή έξω από τα courts. Στα φαβορί είναι το NikeCourt Air Zoom Vapor Pro, με μοντέρνο design, εξαιρετικά ελαφρύ αλλά πιο υποστηρικτικό από ποτέ. Τα δυναμικά Adidas Performance Courtjam Bounce με ενδιάμεση σόλα bounce, που επιστρέφει ενέργεια για εκρηκτικές κινήσεις. Τα Asics Gel-Game 8 με τεχνολογίες GEL και SPACE TRUSSTIC για αντικραδασμική προστασία και μοναδική σταθερότητα. Όποιο μοντέλο και να επιλέξεις αυτές τις γιορτές, το σίγουρο είναι ότι το δώρο σου θα κάνει… smash!

Μπορεί να σου αρέσουν

  
  
  
Επιστροφή