Ψάχνεις τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα Δώρα;

Στα Cosmos Sport θα βρεις ξεχωριστές ιδέες για Χριστουγεννιάτικα Δώρα, για όποιον κι αν βάλεις στο μυαλό σου!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε. Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα! Στα Cosmos Sport, η ειδικότητά μας είναι να δημιουργούμε χαμόγελα και να “ζωντανεύουμε” τις στιγμές, με ξεχωριστά δώρα. Γι’ αυτό, φτιάξαμε για σένα μία friendly budget λίστα δώρων με τα πιο αγαπημένα brands, που θα σου δώσει την ελευθερία να επιλέξεις ό,τι βάλεις στο μάτι.

Ανακάλυψε τις πιο οικονομικές προτάσεις σε sporty, casual, playful, classic και in style αθλητικά είδη και αξεσουάρ. Χάρισε δώρα που συγκινούν, που ξεσηκώνουν, που εμπνέουν, που θα αγαπήσουν με την πρώτη ματιά!

Για κάθε άθλημα, χόμπι ή περίσταση, για το Secret Santa στο γραφείο, το κάλεσμα σε ρεβεγιόν, τα δώρα της τελευταία στιγμής, για εκείνη που είναι “δύσκολη”, για τον κολλητό, το βαφτιστήρι, τον αδερφό, τον προπονητή…  αλλά και για όλους τους αγαπημένους σου που είναι κοντά… ή πολύ μακριά σου… χάρισε μικρά και μεγάλα δώρα που έχουν τη δύναμη να απελευθερώσουν αξέχαστες “εμπειρίες”.

Σκούφος, το best seller των δώρων.

Το πιο απαλό δώρο των Χριστουγέννων, φοριέται όλες τις ώρες και είναι κυριολεκτικά top επιλογή. Βάλε το στη λίστα σου για εκείνον ή εκείνη που μπορεί να εκτιμήσει ένα πρακτικό και διαχρονικό αξεσουάρ. Το μόνο που μένει, είναι να διαλέξεις το ύφος του: premium, κλασικός, όπως είναι ένας total black πλεκτός σκούφος ή με πολλά χρώματα και πρωτότυπα prints, pom pom και fleece επένδυση, για ένα πιο χαλαρό look;

Backpack, για να χωράει μέσα όλη η μέρα!

Το backpack είναι… the king of bags! Το σακίδιο πλάτης μας συντροφεύει από τα πρώτα χρόνια της ζωής μας και μπορεί να είναι ταυτόχρονα formal, casual και unisex. Μία διαχρονική αξία για όλους όσους είναι on the go και αγαπάνε την άνεση. Για ποιον/α να την επιλέξεις; Για τον businessman που το laptop είναι must, για τον εκδρομέα του weekend, για τον φοιτητή που παίρνει μαζί του όλη του τη μέρα ή για εκείνους που δεν πάνε πουθενά χωρίς τα αθλητικά τους ή την μπάλα τους.

Θερμός, γέμισε τη μέρα σου!

Αν κι εσύ πιστεύεις ότι η μέρα ξεκινάει καλύτερα με έναν ζεστό καφέ στο χέρι, τότε έχεις βρει την απάντηση για το επόμενο δώρο σου. Θερμός ή μπουκάλι ανοξείδωτο ή γυάλινο, μονόχρωμο, πολύχρωμο ή με patterns, όποιο και να διαλέξεις είναι ιδανικό για κάθε ώρα. Για τα everyday ραντεβού, τις down town βόλτες ή στα αποδυτήρια πανηγυρίζοντας έναν αγώνα 5X5, είναι ο ιδανικός “σύντροφος” για να ξεδιψάς στη μέρα σου. Είναι ελαφριά, ιδανικά για χρήση σε κίνηση, μη τοξικά, φιλικά προς το περιβάλλον, χωρίς διαρροές και διατηρούν την ιδανική θερμοκρασία.

Ελευθερία σε κάθε βήμα!

Λένε “new shoes are always a good idea” και είναι true story. Ανέβασε την ένταση στον ενθουσιασμό του δώρου που θα δώσεις από wow σε W-O-W με ένα από τα πιο δημοφιλή χριστουγεννιάτικα δώρα όλων των εποχών! Αναμφίβολα και το πιο χρήσιμο, αρκεί να ξέρεις το νούμερο το σωστό. Αν πάλι δεν είσαι σίγουρος για το νούμερο, με την πανεύκολη δωρεάν επιστροφή σε 60 μέρες, δεν έχεις τίποτα να φοβηθείς. Casual, φουτουριστικά ή all time classic, ό,τι κι αν επιλέξεις, είναι ιδανικά για cozy βόλτες, extreme δραστηριότητες αλλά και βραδινές εξορμήσεις.

Dress to impress!

Αν έχεις κι εσύ φίλες που τραβάνε όλα τα βλέμματα και τα likes, ή φίλους που είναι πάντα σεταρισμένοι και κάθε ντύσιμό τους είναι ένα fashion statement, τότε βρήκες το δώρο τους. Στα Cosmos Sport, θα βρεις ρούχα για μικρούς και μεγάλους, για κάθε sporty στυλ, casual ή elegant… με την υπογραφή των πιο αγαπημένων brands. T-shirts και φούτερ με απαλά υφάσματα, άνετα κολάν σε όλες τις αποχρώσεις ή μία easy to wear αθλητική φόρμα για ελευθερία κινήσεων;

Sneakers, ζωντανεύουν τις στιγμές!

Κάθε χρόνο “τρέχεις” για να βρεις το δώρο του boyfriend ή της κολλητής; Το κυνήγι για το τέλειο δώρο έφτασε στο τέλος του. Για όλα τα αθλήματα, όπως running, μπάσκετ, ποδόσφαιρο, tennis, για το γυμναστήριο αλλά και για όποιον θέλει να ξεπερνάει τον εαυτό του, μπες σε ένα κατάστημα Cosmos Sport ή στη σελίδα Cosmossport.gr και ανακάλυψε τα πιο fitness ή lifestyle αθλητικά, για άνεση και υποστήριξη, κάθε ώρα της ημέρας. Γιατί αυτά τα Χριστούγεννα, τα αφιερώνουμε στην ελευθερία της κίνησης!

Πατίνια, Ποδήλατα και Rollers, ελευθερία πάνω σε ρόδες.

Φέτος κάνε τους αγαπημένους σου να αισθανθούν, οι άρχοντες των δρόμων! Προκάλεσέ τους να κατακτήσουν τα πεζοδρόμια, τα πάρκα, τις πλατείες και να μετατρέψουν κάθε απλή βόλτα, σε εμπειρία ελευθερίας. Στα Cosmos Sport θα βρεις μια μεγάλη γκάμα από new age ηλεκτρικά scootersποδήλατα και rollers για όλους τους επίδοξους easy riders. Ευέλικτα, πρακτικά, με μοντέρνο design αλλά και με μία μοναδική αίσθηση ανεμελιάς.

Παιχνίδια, για τις μεγάλες σου αδυναμίες.

Τα Χριστούγεννα είναι μαγική γιορτή, ειδικά για τα παιδιά! Οι στιγμές ζωντανεύουν όταν ανοίγουν τα δώρα τους, παίζουν, τρέχουν, χοροπηδούν και εκφράζονται ελεύθερα. Με ένα δώρο από τα Cosmos Sport, τους προσφέρεις πολλές τέτοιες ξεχωριστές στιγμές! Μπάλες και μπασκέτεςskateboards, χούλα χουπ, τραμπολίνο, φιγούρες και πολλά άλλα, περιμένουν να βρουν τη θέση τους κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Χάρισε στο μικρό σου θαύμα την ευκαιρία να ανακαλύψει τον κόσμο, με ένα παιχνίδι βγαλμένο από τη μαγεία των γιορτών και του αθλητισμού!

Μπορεί να σου αρέσουν

  
  
  
Επιστροφή