Θα είναι το παιδί σου φέτος τα Χριστούγεννα το τυπάκι που θα κλέψει την παράσταση;?

?Τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος για Shopping Therapy… και αν δεν έχεις ήδη αρχίσει να ετοιμάζεις λίστα με δώρα για τα παιδιά, διαβάζεις το κατάλληλο άρθρο! Οι fashion experts των Cosmos Sport θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις ανάμεσα σε 15.000 προϊόντα & μοναδικά αθλητικά outfit. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα και για τους στυλίστες μας η επιλογή ήταν δύσκολη! Πώς να διαλέξεις ανάμεσα σε 60+ επώνυμα Brands? Με πολύ αυτοπεποίθηση σας παρουσιάζουμε τα “must haveαυτών των Χριστουγέννων.

Boys in Style:

Το Μπλε είναι το χρώμα που θα φορεθεί και θα τραβήξει τα βλέμματα. To Vans Classic II Hoodie θα χαρίσει άνεση και στυλ στα αγόρια και σίγουρα δεν θα θέλουν να το βγάλουν από πάνω τους. Συνδυάστε το φούτερ με το πιο μαλακό jean ? της Levis ώστε να μην περιορίζει τίποτα τους μικρούς μας φίλους. Τέλος, απογειώστε το outfit με τα Timberland Killington Chukka τα οποία υπόσχονται  απόλυτη ευλυγισία και υποστήριξη για κάθε εμφάνιση των παιδιών σας. Δες εδώ ακόμα περισσότερες προτάσεις.

Girls in Style:

Τα αθλητικά outfits είναι και φέτος το χειμώνα ότι πιο hot για τα κορίτσια σας. Το outfit αυτό  λοιπόν θα κάνει όλα τα κορίτσια να ξεχωρίζουν. Αυτό το  Nike Trophy Older Girl’s Training Tights κολάν θα χαρίσει απίστευτο στυλ στις μικρές σας στη καθημερινότητα τους. Είναι κατασκευασμένο με τεχνολογία Dry-Fit για στεγνή και άνετη αίσθηση. Μπορείτε να το συνδυάσετε με τη φούτερ ζακέτα Nike Sportswear Kids Heritage Jacket η οποία είναι φτιαγμένη από απαλό και ανάλαφρο ύφασμα και θα δίνει μια ζεστή αίσθηση τις κρύες μέρες. Ολοκληρώστε το αθλητικό look των μικρών κοριτσιών με τα παπούτσια για τρέξιμο ?‍♀️ Nike Revolution 4 τα οποία συνδυάζουν ανάλαφρη αντικραδασμική προστασία και μίνιμαλ σχεδίαση, για απόλυτη ταχύτητα και άνεση που διαρκεί. Δες εδώ ακόμα περισσότερες προτάσεις.

Girls in style vol.2:

Οι fashion stylists προτείνουν χρώμα μέσα στην καρδία του χειμώνα. Το adidas Performance Must Haves Graphic Tights είναι το απόλυτο κολάν για τα μικρά κορίτσια. Είναι ιδανικό για την προπόνηση  καθώς είναι κατασκευασμένο από μαλακό jersey που αγκαλιάζει το σώμα. Συνδυάστε το χρωματιστό κολάν με  το adidas YG MH BOS CREW φούτερ, ένα must have κομμάτι από την adidas  που ήρθε και θα γίνει η αγαπημένη επιλογή των μικρών σας fashion icons καθώς χαρίσει ζεστασιά, άνεση και έξτρα στυλ! Το παπούτσι σταθμός της adidas, Originals Stan Smith   είναι η καλύτερη επιλογή για να ολοκληρώσετε το outfit.

Extra tip:  To adidas Performance Graphic Peruvian Beanie σκουφάκι είναι απαραίτητο αξεσουάρ για τον χειμώνα,καθώς εγκλωβίζει τη θερμότητα, χάρη στη μονωμένη κατασκευή του. Διαθέτει μαλακή φλις επένδυση, με άνετα προστατευτικά αυτιών που ενισχύουν τη ζεστασιά. Το look απογειώνεται με τα έντονα adidas και τις χρωματικές αντιθέσεις.

⚡️Η καθημερινότητα είναι πιεστική και καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να μην έχεις χρόνο να ψάξεις για δώρα. Μην αγχώνεσαι όμως, γιατί και πάλι  σου έχουμε τη λύση. Μπορείς να αγοράσεις μια δωροκάρτα αξίας 30 ή 50 ευρώ όπου σίγουρα θα τη λατρέψουν μικροί και μεγάλοι.?

 

Στο Cosmossport.gr και σε ένα από τα 20 καταστήματά μας, θα βρεις αυτά και ακόμα περισσότερα outfits, για να επιλέξεις και να δημιουργήσεις τις πιο στιλάτες εμφανίσεις για φέτος τα Χριστούγεννα! Επίσης, μέσω της υπηρεσίας click&collect που παρέχουμε στο site μας, μπορείς να κάνεις προ-κράτηση τα προϊόντα που σου αρέσουν και να πας να τα δοκιμάσεις στο πιο κοντινό σου κατάστημα.

 

Μπορεί να σου αρέσουν

  
  
  
Επιστροφή