Τα Cosmos Sport και το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας ένωσαν τις δυνάμεις τους.

Η Αλληλεγγύη σχετίζεται με έννοιες όπως η συμπαράσταση και η αλληλοβοήθεια. Αυτό ακριβώς, είναι που υποστηρίζει η Cosmos Sport. Με κάθε ευκαιρία, προσπαθούμε να συμβάλουμε στο να γίνει ο κόσμος καλύτερος, γι’ αυτό και διοργανώνουμε δράσεις  με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Αυτή τη φορά, η αποστολή μας, ήταν να συγκεντρώσουμε ρούχα και παπούτσια, για να τα δωρίσουμε στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας. Πιο συγκεκριμένα συνολικά συγκεντρώθηκαν 28 κούτες, με ρούχα και υποδήματα, τα οποία το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας, ανέλαβε να μοιράσει σε οικογένειες που θεώρησε ότι τα είχαν περισσότερο ανάγκη.

 

Λίγα λόγια για το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας στο Ηράκλειο Κρήτης, ξεκίνησε τη λειτουργία του τον Μάιο του 2012. Η λειτουργία του αποσκοπεί να καλύψει ένα κενό ανάλογων δομών στην ευρύτερη περιοχή και να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την εξυπηρέτηση των ψυχοκοινωνικών αναγκών οικογενειών και παιδιών.

Η δράση του πλαισιώνεται από μια δραστήρια Τοπική Ομάδα Εθελοντών και φίλων SOS. Με δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και ιδιώτες δωρητές το Κέντρο διευρύνει τις δράσεις του και προσφέρει τις υπηρεσίες του σε 130 οικογένειες.

Επίσης, είναι το πρώτο Κέντρο στο οποίο λειτουργεί Κινητή Μονάδα, που προσφέρει υπηρεσίες στου όμορους Δήμους Χερσονήσου και Αρχανών.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810-222610

 

  
  
  
Επιστροφή