Τα πιο Hot Winter Sales του 2019!

Τα Χριστούγεννα πέρασαν, ο Νέος Χρόνος ήρθε – Καλή Χρονιά by the way – κι έφτασε η στιγμή για… WINTER SALES! Ναι, ναι αυτό που περίμενες! Οι ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ έως -50% ξεκίνησαν στα Cosmos Sport! Όλα τα αγαπημένα σου adidas, Nike, Napapijri, Jordan, THE NORTH FACE, Dr. Martens και 50 ακόμα Sporty & Lifestyle brands θα τα βρεις τώρα με ΕΚΠΤΩΣΗ έως -50%! Ακόμα να μπεις στο www.cosmossport.gr;

Basketball Guy
Αν ανήκεις στους λεγόμενους «μπασκετικούς» τύπους… Τα Cosmos Sport made your day! Ξέρουμε ότι σε κάθε παιχνίδι θέλεις να είσαι ο κυρίαρχος. Γνωρίζουμε επίσης ότι θέλεις να έχεις άνεση, χωρίς φυσικά να χάνεις το στυλ σου! Γι’ αυτό είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις ένα total basketball outfit! Μην το σκέφτεσαι, μπες τώρα και δες όλη την μπασκετική συλλογή εδώ!

 

Do you love running?
Εσύ που πας για τρέξιμο με κρύο ή με ζέστη, εσύ που δεν χάνεις αγώνα για αγώνα και γενικότερα έχεις ένα κάποιο πάθος να το πούμε(;) με το τρέξιμο… Μάλλον πρέπει να μπεις τώρα στο www.cosmossport.gr για να προλάβεις το νούμερό σου σε top running! Θα βρεις tops, κολάν, παπούτσια για τρέξιμο κι εξειδικευμένα αξεσουάρ σε adidas, Nike, Asics, Saucony, Under Armour και άλλα αγαπημένα Brands σε ΗOT έκπτωση με έως -50%! Κλίκαρε εδώ! Προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις!

 

For Our Little Ones
Κάθε γονιός εννοείται ότι θέλει, πάντα, τα μικρά του αγγελούδια να έχουν τα πιο stylish looks! Όλοι ξέρουμε πόσο αγαπούν οι μικροί μας φίλοι το παιχνίδι… Γι’ αυτό χρειάζονται άνετα παπούτσια & ρούχα! Keep calm! Στα Cosmos Sport θα τα βρεις όλα σε Απίστευτες Τιμές! Με Εκπτώσεις έως -50% όμως θα πρέπει να βιαστείς πριν εξαντληθούν τα νούμερα! Σετ φόρμας, αθλητικά παπούτσια, φούτερ, κολάν, σακίδια, κάλτσες, παιχνίδια… Εννοείται ότι θα βρεις αυτό ακριβώς που ζητάς, στην τιμή που το θέλεις! Που; Κάνε κλικ εδώ!

 

For Our Mamas
Αρχικά να σου πούμε ότι είσαι μια super hero! Ξέρουμε ότι καθημερινά πρέπει να τους φροντίζεις όλους, σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να ξεχάσεις τον εαυτό σου! Take a deep breath mama! Στα Cosmos Sport θα βρεις παπούτσια, ρούχα κι αξεσουάρ για τις πιο Sporty στιγμές σου, μέχρι και τις Lifestyle εμφανίσεις σου! Ναι, όλα με ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ έως -50%! Μην το σκέφτεσαι ανακάλυψέ τα όλα εδώ!

 

What do you mean you need a NEW workout outfit?
Το gym Νο1 και ο fitness τρόπος ζωής είναι προτεραιότητές σου. Ξέρουμε το πάθος σου με τη γυμναστική και ξέρουμε ότι συνεχώς θες να ανεβαίνεις level… Γι’ αυτό και τα Cosmos Sport πάνε τα WINTER SALES σε άλλο level! Πρόλαβε ΤΩΡΑ αθλητικά παπούτσια, ρούχα & αξεσουάρ σε Hot τιμές έως -50%! Τι περιμένεις; Κάνε κλικ εδώ!

 

Casual but always in style!
Fashion icon μπορεί να μην είσαι – τουλάχιστον ακόμα – όμως είσαι πάντα in style! Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις καυτό look με ΤΡΕΛΑ SALES έως -50%! Τι θα πρωτο-επιλέξεις; Lifestyle Παπούτσια για κάθε στιγμή της ημέρας ή μήπως ρούχα που θα κάνουν statement; Ναι, ναι, ξέρουμε θα τα επιλέξεις όλα για να ανανεώσεις την χειμερινή γκαρνταρόμπα σου κι εννοείται πως δεν θα παραλείψεις τα αξεσουάρ(!), ώστε να τονίσεις κάθε λεπτομέρεια του look σου! Τι μένει να κάνεις; Να προλάβεις το νούμερό σου πριν εξαντληθεί!

 

ΜΗ ΧΑΝΕΙΣ ΛΕΠΤΟ! ΠΡΟΛΑΒΕ τα όλα σε απίστευτες ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ έως -50%! Αν κάτι εξαντληθεί, don’t panic! Στο cosmossport.gr θα βρεις πάνω από 18.000 Lifestyle & Αθλητικά είδη!
Μην ξεχνάς: Δωρεάν αλλαγή και επιστροφή σε όλα μας τα προϊόντα!

  
  
  
Επιστροφή