Το Cosmos Sport στηρίζει τους πραγματικούς Πρωταθλητές της ζωής!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με κινητική Αναπηρία, αυτή την Κυριακή 3/12 στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί ένας πολύ ξεχωριστός αγώνας μπάσκετ, αφιερωμένος στους αθλητές με αμαξίδιο στο κλειστό γήπεδο του Λίντο, στο Ηράκλειο!

Το Cosmos Sport στηρίζει τους πρωταθλητές της ζωής και το πάθος τους για αθλητισμό, και πιστεύει ότι όλοι έχουν δικαίωμα σε αυτόν! Έτσι δεν θα μπορούσε να μην στηρίξει ένα τόσο σημαντικό γεγονός όπως αυτό!

Για 1η φορά λοιπόν στην Κρήτη, θα δούμε έναν διαφορετικό φιλικό αγώνα μπάσκετ με αμαξίδιο, τον οποίον διοργάνωσαν ο Αθλητικός Σύλλογος Κινητικά Αναπήρων και η ομάδα μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο ΑΣΚΑ, Ηρακλείου. Εκτός από αυτόν τον τόσο ιδιαίτερο αγώνα, θα γίνει βράβευση των μελών της πρώτης ομάδας μπάσκετ – θα δοθεί αμαξίδιο από τους διακριθέντες αθλητές & παραολυμπιονίκες – και φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι Cheerleaders που θα δίνουν τον ρυθμό και θα ανεβάζουν τα vibes!

To Cosmos Sport θα είναι σίγουρα εκεί και προσκαλεί κι εσένα, να στηρίξουμε μαζί την προσπάθεια των αθλητών, να γεμίσουμε το κλειστό γήπεδο του Λίντο, και να «σπάσουμε» κάθε στερεότυπο – προκατάληψη με την αναπηρία! 

Όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαίωμα στην άθληση και στη ζωή… Έτσι και οι άνθρωποι με αναπηρία! Σε περιμένουμε λοιπόν την Κυριακή 3/12 στο Λίντο, με ελεύθερη είσοδο, να δούμε ίσως τον πιο ενδιαφέρον αγώνα και να περάσουμε το πιο δυνατό μήνυμα… Αυτό του σεβασμού & της αποδοχής του «διαφορετικού»!

  
  
  
Επιστροφή