35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος και… Το Cosmos Sport ήταν εκεί!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθηνών πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία! Για την ακρίβεια οι φετινές συμμετοχές έσπασαν κάθε ρεκόρ, φτάνοντας περίπου τις 51.000!

Το Cosmos Sport λατρέυει τα αθλήματα και τον fitness τρόπο ζωής και σε κάθε ευκαιρία το δείχνει! Έτσι δεν θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο σημαντικό αθλητικό event, όπως τον Αυθεντικό Μαραθώνιο…

Η Cosmos Running Team λοιπόν ακολούθησε ειδικές προπονήσεις, προετοιμάστηκε κατάλληλα με όλο τον απαραίτητο running εξοπλισμό από τα καταστήματα Cosmos Sport, «φόρεσε» τα πιο θετικά vibes της και ήταν πανέτοιμη για την έναρξη του αγώνα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παδιά μας η Αντωνία και ο Νάσος που έτρεξαν στα 10 km πραγματοποίησαν πολύ καλούς χρόνους, ενώ δεν τα πήγαν καθόλου άσχημα τα υπόλοιπα 9 παιδιά από την Cosmos Running Team, Στέφανος, Γιάννης, Δημήτρης, Αναστασία, Γιώργος, Ειρήνη, Χριστόφορος, Νίκος, και Μιλένα που έτρεξαν στα 5 km!

Η εμπειρία ήταν μοναδική και σίγουρα όποιος λάβει μέρος μία φορά, θα θέλει να ξαναζήσει αυτή την αθλητική γιορτή που έχει γίνει πλέον θεσμός!

Το Cosmos Sport ανανεώνει το ραντεβού του για του χρόνου! Εσύ;

  
  
  
Επιστροφή