Το νέο NEMEZIZ 17 + 360 AGILITY από τη συλλογή «Ocean Storm» ήρθε για να μείνει!

Η adidas για άλλη μία φορά καινοτομεί και μας παρουσιάζει τη νέα έκδοση του NEMEZIZ 17 + 360 AGILITY από τη σειρά «Ocean Storm», με εντυπωσιακό design!

Σκοπός της adidas είναι να βρίσκει τρόπους που θα ενισχύσουν την απόδοση ακόμα και των πιο ευέλικτων παικτών. Αυτή τη φορά εμπνεύστηκε από την αρχαία μέθοδο της περίδευσης – αφορά σωματική και πνευματική δύναμη στον αθλητισμό για επιπλέον υποστήριξη και ασφάλεια – και δημιούργησε το NEMEZIZ 17 + 360 AGILITY!

Κάθε λεπτομέρεια του παπουτσιού προστέθηκε, για εσένα που θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο στο γήπεδο και να κυριαρχείς με μοναδική άνεση! Αυτό αποδεικνύεται με το AGILITYBANDAGE του παπουτσιού, το οποίο ενσωματώνει την τεχνολογία TORSIONTAPES η οποία ουσιαστικά «κλειδώνει» το πόδι και παρέχει άψογη εφαρμογή. Επιπλέον, το ενισχυμένο κολάρο κρατάει τον αστράγαλο και επιτρέπει τις απότομες αλλαγές κατεύθυνσης με ασφάλεια!

Φυσικά η adidas δεν σταμάτησε εκεί… Πρόσθεσε στην εξωτερική σόλα TORSIONFRAME για μία εξαιρετικά ελαφριά κατασκευή, και TORSIONRIBS το οποίο θα προσφέρει δυναμική υποστήριξη σε κάθε σου βήμα, έχοντας την απαραίτητη ευκινησία! Τέλος, το νέο AGILITYKNIT 2.0 σου εγγυάται μία ανάλαφρη και μαλακή εφαρμογή!

Το εντυπωσιακό χρώμα με τις σκούρες μπλε και έντονες τιρκουάζ αποχρώσεις δένει αρμονικά με τις έντονες κίτρινες ρίγες της adidas στο πλάι, δημιουργώντας ένα look που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα ξεχωρίσει στο γήπεδο.

Προκειμένου να εξασφαλίσει το υψηλότερο επίπεδο ευκινησίας σε οποιοδήποτε τερέν, το Ocean Storm NEMEZIZ, είναι διαθέσιμο και στις εκδόσεις Cage και Street επίσης, με τις τεχνολογίες TORSIONTAPES και AGILITYKNIT 2.0 και υπόσχεται απαράμιλλη ευκινησία!

Ο Leo Messi, ο Roberto Firmino και ο Julian Draxler θα είναι οι πρώτοι που θα το φορέσουν… Εσύ;

Ανακάλυψε το NEMEZIZ 17 + 360 AGILITY και όλη τη συλλογή «Ocean Storm» στο Cosmos Sport!

Δες εδώ περισσότερα ποδοσφαιρικά παπούτσια από την adidas εδώ!

  
  
  
Επιστροφή