Φόρεσε τα μπασκετικά σου sneakers εκτός γηπέδου!

Τα περισσότερα sneakers αρχικά σχεδιάστηκαν για διάφορα αθλήματα. Πλέον – ευτυχώς – έχουν μπει δυναμικά στα καθημερινά μας outfits και είμαστε σίγουροι ότι θα παραμείνουν για πολύ καιρό ακόμα!

Από τα πιο δύσκολα sneakers, στο να συνδυαστούν σωστά, είναι αυτά του μπάσκετ. Μπορείς όμως να πετύχεις μία “eye-catching” εμφάνιση αν τα συνδυάσεις αρμονικά με το υπόλοιπο σύνολο.

Ακόμα κι αν δεν έχεις παίξει ποτέ σου μπάσκετ, ή δεν έχεις δοκιμάσει να τα φορέσεις έστω σε μία βόλτα σου, μπορείς να το τολμήσεις τώρα… Αρκεί να ακολουθήσεις βέβαια κάποια tips!

 

Τζιν ή παντελόνι σε ίσια γραμμή!

Ναι… Μην το παρακάνεις βέβαια. Μία πολύ καλή επιλογή θα ήταν ένα τζιν, ούτε σε πολύ straightslim γραμμή, αλλά ούτε και σε εντελώς straight γραμμή! Προτίμησε δηλαδή τζιν που στενεύουν ελαφρώς προς τον αστράγαλο, ενώ γενικότερα στο υπόλοιπο σώμα δίνουν τον αέρα που χρειάζεται!

 

Skinny-τζιν; #Not…

Το να συνδυάσεις το super-στενό σου τζιν με τα μπασκετικά sneakers δεν θα είναι και ό,τι καλύτερο, καθώς θα δημιουργηθεί ένας όγκος στα πόδια σου τον οποίο δεν θέλουμε. Ναι, τώρα θα μου πεις εσένα σε ενδιαφέρει να αναδείξεις τα sneakers σου και να πέφτει το βλέμμα σε αυτά… Όμως εμείς θα σου πούμε όχι! Trust us! 😉

 

Φαρδιά παντελόνια; Ναι αλλά..!

Πολύ ωραία επιλογή, ειδικά αν θέλεις να αναδείξεις το street-style σου, ή θέλεις να δώσεις έναν πιο hip-hop αέρα στο στυλ σου! Πρόσεξε όμως μια λεπτομέρεια(!) που θα κάνει την διαφορά… Γύρισε τα μπατζάκια σου. Ναι, θα τα γυρίσεις μέχρι εκεί ακριβώς που τελειώνει το ύψος των παπουτσιών σου!

 

Παίξε με τα Joggers σου!

Τυπικά, οι περισσότεροι έχουν συνδέσει στο μυαλό τους ότι τα γνωστά αυτά παντελόνια με τα ελαστικά μπατζάκια, ταιριάζουν αποκλειστικά και μόνο με τα running παπούτσια. Εμείς θα σου πούμε ότι τα jogger παντελόνια σου, ταιριάζουν άψογα με τα high-top sneakers σου και θα έχεις την απόλυτη άνεση με το απόλυτο στυλ!

 

Chinos baby!

Εδώ μιλάμε για έναν συνδυασμό του athleisure στυλ με το κομψό, σικάτο στυλ. Το φοβάσαι; Δεν θα έπρεπε! Φόρεσε το chino σου, με τα μπατζάκια να σταματούν ακριβώς στο ύψος που τελειώνει το παπούτσι, χωρίς απαραίτητα να τα έχεις γυρισμένα! Μπορείς από πάνω να φορέσεις το all time classic T-shirt σου, ή – γιατί όχι; – ένα πουκάμισο!

 

Εντάξει… Μερικά sneakers δημιουργήθηκαν αποκλειστικά και μόνο για να φοριούνται στο παρκέ!

Παρ’ όλα αυτά, αν ακολουθήσεις τα παραπάνω tips, δεν θα πέσεις έξω! Χαλάρωσε, δημιούργησε το αγαπημένο σου outfit, βάζοντας την προσωπική σου ταυτότητα, φόρεσε τα μπασκετικά σου sneakers και… Εντυπωσίασε!

Ακόμα δεν έχεις παπούτσια για μπάσκετ; Κάνε κλικ στο Cosmos Sport και βρες την adidas, Nike, Jordan και Under Armour συλλογή μας !

  
  
  
Επιστροφή