Top αθλητές που θα διέπρεπαν και σε άλλο άθλημα

Ορισμένοι αθλητές είναι 2 σε 1. Τι εννοούμε;

Οι μεγαλύτεροι θα θυμάστε σίγουρα τον Bo Jackson, έναν από τους καλύτερους αθλητές που έκανε δυο αθλήματα ταυτόχρονα (baseball και μπάσκετ), καταφέρνοντας να γίνει All-Star και στα δυο αθλήματα- ο μόνος που το έχει καταφέρει αυτό, και τον Deion Sanders που έπαιζε και football και baseball μέσα σε 24 ώρες.

Αναπολώντας τις μοναδικές στιγμές που μας χάρισαν οι παραπάνω αθλητές, ψάξαμε και σας παρουσιάζουμε πoιοι από τους κορυφαίους σημερινούς αθλητές θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα και σ’ ένα ακόμη άθλημα.

Usain Bolt – ποδόσφαιρο

Ο ταχύτερος άνθρωπος στον κόσμο μας αποδεικνύει, για άλλη μια φορά, ότι… nothing is impossible!  Με συζητήσεις να είναι σε εξέλιξη ανάμεσα στον Τζαμαϊκανό σπρίντερ και την Dortmund, ο Bolt ίσως αξιοποιήσει την ταχύτητά του και στο γήπεδο.

Εκείνος δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την Manchester United και την επιθυμία του να παίξει μαζί της από τότε που ήταν μικρός. Όσοι από εσάς αναρωτιέστε τη θέση που θα μπορούσε να παίξει δε θα μπορούσε να είναι άλλη από αυτή του striker.

Conor McGregor- Boxing

Ξεκίνησε την καριέρα του το 2008 και ήταν αμέτρητες οι φορές που έγραψαν γι’ αυτόν οι εφημερίδες. Ο Ιρλανδός αθλητής του ΜΜΑ δεν αποκλείει μια πιθανή αναμέτρηση με τον  boxer Floyd Mayweather. Κάποιοι αναρωτιούνται αν θα τα καταφέρει απέναντι στον έμπειρο boxer, αφού υστερεί στην επαγγελματική εμπειρία.

Ο McGregor έχει κάνει μαθήματα box σε ηλικία 12 ετών, στο πλευρό του είχε τον δυο φορές Ολυμπιονίκη Phil Sutcliffe, και αργότερα έγινε πρωταθλητής του box στην Ιρλανδία. Επιπλέον, δεν είναι κρυφό ότι το box είναι το καλύτερο skill του, αν σκεφτούμε τις αμέτρητες νίκες που έχει από knockouts από μπουνιές. So, Floyd look out!!!

LeBron James- football

Ο ήρωας των Cleveland μπορούσε να έχει γίνει ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Ο LeBron είχε ήδη εντυπωσιάσει και στα δυο αθλήματα σε νεαρή ηλικία. Αλλά, παρόλο τις δυνατότητές του στο ποδόσφαιρο, το άφησε για να κυνηγήσει την καριέρα του στο μπάσκετ και καλά έκανε, αφού κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα για την πατρίδα του. Θα μπορούσε να κάνει καριέρα στο ποδόσφαιρο ως μέσος.

Hector Bellerin- Στίβο

Ο, μόλις 21 ετών, Ηector Βellerin θεωρείται ένας από τους καλύτερους δεξιούς μπακ της Primer League. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα νέων της Barcelona και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Arsenal. O Ισπανός ποδοσφαιριστής δεν είναι γνωστός μόνο για τα skills του στο γήπεδο αλλά και για την εκπληκτική του ταχύτητα. Ο Hector κατέχει ρεκόρ 4.42sec στο sprint των 40 μέτρων, που είναι καλύτερο από εκείνο του Bolt. Θα μπορούσαμε να δούμε λοιπόν τον νεαρό παίχτη να ξεδιπλώνει το ταλέντο του και στο στίβο; Who knows…

Kyrie Irving- skateboarding

Ενώ όλος ο πλανήτης ξέρει τη ζημιά που μπορεί να προκαλέσει μέσα στο παρκέ, λίγοι ξέρουν για τις ικανότητές του στο skateboarding. Ο τρεις φορές All-Star του ΝΒΑ με τους Cavaliers, υπήρξε skateboarder από την εφηβεία του και ξεδίπλωσε το ταλέντο το σε μερικά από τα πιο διάσημα skate parks στον κόσμο. Διαθέτει ακόμα και δικό του Skateboard παπούτσι από την Nike. Λέτε να τον δούμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020 να συμμετέχει σε δυο events;

Rafael Nadal- ποδόσφαιρο

Γνωστός ως «Ο Βασιλιάς του χώματος», ο Ισπανός επαγγελματίας τενίστας αντιμετώπισε ένα μεγάλο πρόβλημα στα δώδεκα του: να συνεχίσει το τένις ή να ακολουθήσει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Ο Nadal δεν ήταν απλά καλός στο αγαπημένο άθλημα των Ευρωπαίων. Ήταν ένας πολλά υποσχόμενος striker. Επίσης, ο Rafa συμμετείχε στη κατάκτηση του Ισπανικού πρωταθλήματος κάτω των 14 σε ηλικία 12 ετών δείχνοντας ότι έχει εξίσου καλές ικανότητες με το τένις.

Michael Phelps- γκολφ

   O 31 ετών Phelps έσπασε το ρεκόρ των περισσότερων χρυσών μεταλλίων σε μια μόνο οργάνωση Ολυμπιακών Αγώνων- αυτό είναι παγκοσμίως γνωστό. Όμως, πέρα από αυτό, ο “MP” είναι κάτοχος ενός ακόμα ρεκόρ στο γκολφ, έβαλε την μπάλα στην τρύπα από απόσταση 50 περίπου μέτρων.? Γνωστός από τους στόχους που θέτει και που εκπληρώνει, ο Michael πρέπει να έχει μια wishlist και το golf πρέπει να ήταν μέσα στα πράγματα που ήθελε να κάνει.

Russell Westbrook-baseball

Πρόσφατα, συμπεριλήφθηκε στο Oklahoma Hall of Fame, ο πέντε φορές ΝΒΑ All-Star έπαιζε σαν παίκτης baseball μεταξύ της δευτέρας και τρίτης βάσεως όταν ήταν παιδί. Με το ύψος του να φτάνει κοντά στα 2.0m, και τις γρήγορες κινήσεις του θα μπορούσε να είναι ένας εξαιρετικός μέσος ή catcher.

Rajor Rondo- rollerball

O point guard των Celtics είναι γνωστός για τον τρόπο που χειρίζεται την μπάλα στο παρκέ με τα δάχτυλά του. Όμως, ο Rando τραβάει την προσοχή για άλλη μια προσπάθειά του: σε αυτή στο rollerskating. O Rondo πήγαινε συχνά  σε roller rinks για να τελειοποιήσει τις ικανότητές του. Αν ο Rajor μπορεί να κατατροπώσει τώρα με ευκολία τους αντιπάλους του φανταστείτε τι θα γινόταν αν φορούσε roller skates.

Russell Wilson-Baseball

O Wilson είναι παίχτης των Seattle Seahawks και ένας από τους πιο καλοπληρωμένους παίχτες του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Μετά την αποφοίτησή του από το λύκειο, ο Russell πήγε στους Baltimore Orioles. Αποφασισμένος να διαλέξει ποια πορεία θα ακολουθήσει στο μέλλον, πήγε σε ένα κολέγιο και έπαιζε και football και baseball κατά τη διάρκεια φοίτησής του. Με μικρή διαφορά τον κέρδισε το football- χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να αλλάξει καριέρα όποτε το θελήσει.

Εσείς ποιος πιστεύετε ότι είναι καλύτερος multitasker στα sport; ?

 

  
  
  
Επιστροφή