Star Wars

Σε ένα γαλαξία κοντά μας… Το πιο original sportswear brand , συναντά την πιο πετυχημένη ταινία στον κόσμο!

Τα adidas Originals και η σειρά ταινιών Star Wars ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μια σειρά παιδικών ρούχων και παπουτσιών.

Τα adidas Originals ανακοίνωσαν τη νέα παιδική σειρά “Star Wars” σε συνεργασία με την The Walt Disney Company. Η σειρά adidas Originals Star Wars Άνοιξη/Καλοκαίρι είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο και περιλαμβάνει ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ.

Υπάρχουν συνολικά έξι (6) παιδικές συλλογές στις οποίες συνδυάζονται μοναδικά οι χαρακτήρες από τη ταινία Star Wars με μερικά από τα πιο πετυχημένα μοντέλα παπουτσιών και ρούχων όπως είναι τα Stan Smith, τα Superstar και τα ZX Flux παπούτσια αλλά και τα κλασσικά tracksuits Firebird, French Terry και Fleece. Οι συλλογές για την Άνοιξη/Καλοκαίρι παρουσιάστηκαν με το λανσάρισμα της συλλογής “Glow in the Dark”, που έχει εμπνευστεί από τον Yoda & τον Darth Vader, δύο από τους πιο γνωστούς χαρακτήρες των Star Wars.

Τα κομμάτια της συλλογής φέρουν τα χρώματα του Yoda και του διάσημου πράσινου φωτόσπαθού του. Το sneaker Top Ten Hi έχει εξωτερική σόλα που φωσφορίζει στο σκοτάδι και απεικονίζει το πρόσωπο του Yoda στο πίσω μέρος του. Δύο από τα καλύτερα κομμάτια της συλλογής είναι το Firebird tracksuit για τους εφήβους και το French Terry tracksuit για τα παιδιά, που έχουν επενδυθεί με reflective υλικό στα μανίκια. Το Darth Vader Firebird tracksuit είναι διαθέσιμο για τους εφήβους ενώ για τα παιδιά ενδείκνυται το fleece tracksuit – και οι δύο επιλογές έχουν επενδυθεί με στοιχεία που φωσφορίζουν στο σκοτάδι. 

  
  
  
Επιστροφή