Buff: Mαντήλια για κορυφαία προστασία και μοναδικό στυλ

Όλα ξεκίνησαν το 1991 όταν ο Joan Rojas, ενώ βρισκόταν πάνω σε μια μηχανή ανακάλυψε την ανάγκη που υπήρχε για ένα πολυλειτουργικό ρούχο, που θα προστάτευε το κεφάλι και τον λαιμό στις εκτός δρόμου διαδρομές του.

Εκμεταλλευόμενος τις γνώσεις που είχε πάνω στις πρώτες ύλες, – αφού δούλευε σε βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας για πάνω από 25 χρόνια, – ανέπτυξε ένα ένδυμα με σωληνοειδή κατασκευή που δεν είχε ραφές.

Αυτό το μαντήλι υποσχόταν ότι θα προστάτευε όλους όσους το φορούσαν από την υγρασία, τον άνεμο ενώ ήταν διαπνέον και πολύ ανθεκτικό. Τα σχέδια και τα χρώματα των BUFF δε ξεθωριάζουν με τη πάροδο του χρόνου, για να μπορείς να τα φοράς όσο θέλεις.

14290071_1312887195418574_5465360014539944262_o

Tο 1998, η Buff® συμμετείχε με μια ομάδα στον αγώνα περιπέτειας Eco-Challenge. Μέχρι το τέλος της εκδήλωσης οι περισσότεροι από τους συμμετέχοντες, είτε είχαν ζητήσει ή φορούσαν ήδη ένα Original Buff® και ήταν ντυμένοι “Buffed up” και έτσι ξεκίνησε να γράφει ιστορία.

Σήμερα τα BUFF έχουν εξελιχθεί και έχουν εξοπλιστεί με καινοτόμες τεχνολογίες, όπως η COOLMAX® και η Polygeine®, για κορυφαία προστασία, και έχουν γίνει το απαραίτητο ένδυμα για όλους τους δρομείς, τους αθλητές και τους λάτρεις της περιπέτειας τόσο για τη προστασία που εξασφαλίζουν όσο και για τα μοναδικά σχέδια τους.

[robo-gallery id=”985″]

Αλλά δεν είναι μόνο τα παραπάνω που τα κάνουν να ξεχωρίζουν. Έχεις αμέτρητες επιλογές για να τα φορέσεις (σαν κουκούλα στο ύφος της ερήμου, σαν πειρατικό μαντήλι, στο μέτωπο ή στον καρπό κ.λ.π.) όπως θα δεις και στο παρακάτω video.

Εσύ ακόμα να τα αποκτήσεις; Δες τη συλλογή μας εδώ!

  
  
  
Επιστροφή