Cosmos Sport x Fithabits: Κοινό όραμα για υγιείς κι ενεργούς ανθρώπους!

Λένε πως η υιοθέτηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής σε αλλάζει. Διανύεις αρχικά κάποια απόσταση, δύσκολη, επίπονη, σκληρή και αλλάζει το σώμα σου… Ύστερα μερικά μίλια ακόμη και αλλάζει το πνεύμα σου. Κι αν συνεχίσεις κι άλλο, με επιμονή και δύναμη, έχεις εν τέλει μπροστά αυτό που ονομάζεται… Ψυχή.

Η Fithabits σαν εταιρεία και κυρίως οι άνθρωποι και η ομάδα πίσω από αυτή έχουμε “τρέξει” πολύ τα τελευταία δύο χρόνια. Κι ήταν αναπόφευκτο να αναπτυχθούμε, να εξελιχθούμε και να αλλάξουμε, τόσο σαν σώμα, όσο κι ως πνεύμα. Παίρνει χρόνο πολύ ώστε να αρχίσεις να βλέπεις τους κόπους σου να ανταμείβονται.

Εμείς πάντως, σήμερα, νιώθουμε ευγνώμονες και υπερήφανοι για τη νέα μας συνέργεια με την εξαιρετικά επιτυχημένη και ταλαντούχα ομάδα των Cosmos Sport (καταστήματα Cosmos Sport, Sneaker10, SLAMDUNK & Sportsfactory). Στην προσπάθειά μας να πετύχουμε τους νέους στόχους μας και να αναπτύξουμε καινούργιες καινοτόμες υπηρεσίες και εργαλεία, θα έχουμε από φέτος τον Σεπτέμβριο έναν πολύτιμο συνεργάτη που το motto του συμπυκνώνει τη φιλοσοφία του “Together We Make Cosmos a Better Place”. Μία εταιρεία αθλητικών ειδών με digital first προσέγγιση και απόλυτη αφοσίωση στον σύγχρονο άνθρωπο, είτε αυτός είναι καταναλωτής, είτε συνεργάτης.

Κοινός μας στόχος και συνδετικός κρίκος, είναι φυσικά η αγάπη μας για το wellness και το όραμά μας να κάνουμε τους ανθρώπους πιο ενεργούς και πιο υγιείς. Με τις νέες υπηρεσίες και τα εργαλεία που αναπτύσσουμε, πάντοτε με τη βοήθεια της τεχνολογίας και της ψηφιοποίησης των συστημάτων, έχουμε σκοπό να ενισχύσουμε την ευεξία, να συνεισφέρουμε στην πρόληψη και να βελτιώσουμε την υγεία των ανθρώπων.

 

O Νίκος Βαρβαδούκας, Chief Omnichannel Οfficer της εταιρείας, δήλωσε:

Με μεγάλη μας χαρά αγκαλιάζουμε στα Cosmos Sport το όραμα της ομάδας Fithabits, καθώς έχει απόλυτη σύνδεση με αυτό που επιδιώκουμε να κάνουμε ως εταιρεία, τόσο εντός όσο και εκτός των καταστημάτων μας. Μαζί να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι σε ό,τι κάνουμε, να ζούμε και να τρώμε σωστά, να οργανώνουμε αθλητικές πρωτοβουλίες σε διάφορα μέρη της Ελλάδας, να δημιουργούμε καλές συνθήκες για τους εργαζομένους και συνεργάτες μας. Παράλληλα, όντας μια εταιρεία που το digital experience βρίσκεται στο επίκεντρο, μας δίνει επιπλέον ικανοποίηση να φιλοξενούμε μια start up στα νέα μας γραφεία στην Αθήνα και να μοιραζόμαστε την καθημερινότητά μας. 

 

  
  
  
Επιστροφή