Τρέξε παρέα με τον κορυφαίο Κώστα Γκελαούζο στην καθιερωμένη προπόνηση του Cosmos Sport!

Εδώ και αρκετές εβδομάδες το Cosmos Sport και η Nike «ένωσαν» την αγάπη τους για τα αθλήματα και συγκεκριμένα για το τρέξιμο… Το αποτέλεσμα; Μοναδικό!

Είτε με ζέστη, είτε με κρύο… Με λιακάδα ή με βροχή, δρομείς κάθε επιπέδου τα απογεύματα της Τετάρτης δίνουν – το καθιερωμένο πλέον – ραντεβού στο κατάστημα Cosmos Sport της Αγίας Παρασκευής (Μεσογείων 433) και ξεκινούν να ανακαλύπτουν τις γειτονιές της Αθήνας… Τρέχοντας!

Για αυτή την Τετάρτη όμως το Cosmos Sport μας επιφύλαζε μία έκπληξη… Σε αυτή την εβδομαδιαία προπόνηση, θα είναι μαζί μας ένας από τους κορυφαίους Έλληνες runners! Δεν κάνουμε λόγο βέβαια για κανέναν άλλον από τον Κωνσταντίνο Γκελαούζο, ο οποίος έτρεξε στον Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθηνών και ήταν ο πρώτος Έλληνας που πέρασε την γραμμή του τερματιμού με πολύ καλό χρόνο!

Αν και ο ρυθμός είναι μέτριος και οι διαδρομές κανονικές 5 ή 8 km –, το Cosmos Sport και το Nike + Run Club φρόντισαν να τρέχουν μαζί ειδικοί Nike Pacers για να καθοδηγούν και να βοηθούν όποιον το χρειάζεται!

Κοινό όραμα όλων εμάς; Να ξεπερνάμε συνεχώς τα όρια και τον εαυτό μας, θέτοντας και κάνοντας νέα ρεκόρ! Να σπάμε τη ρουτίνα της καθημερινότητας με τον καλύτερο τρόπο και φυσικά έχοντας την καλύτερη παρέα!

Η Cosmos Running Team, το Nike Run Club και ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος, θα σε περιμενουν την Τετάρτη στις 19:00 στο κατάστημα Cosmos Sport στην Αγία Παρασκευή!

Τι λες; Θα είσαι εκεί;

Κλείσε τη θέση σου εδώ! 

  
  
  
Επιστροφή