Back to School: 5+1 λόγοι που οι άνθρωποι των Cosmos Sport θα γυρνούσαν ξανά στα θρανία!

Σίγουρα σου έχει τύχει να περνάς έξω από το σχολείο σου και σίγουρα έστω και μία φορά, έχεις πιάσει τον εαυτό σου να νιώθει μια γλυκιά νοσταλγία!

Σε έναν μήνα περίπου θα χτυπήσει και πάλι το κουδούνι, το οποίο θα σημάνει την έναρξη μίας νέας σχολικής χρονιάς.

Για να «εμψυχώσουμε» λοιπόν αυτούς που στη σκέψη και μόνο της ιδέας απογοητεύονται – είτε γονείς, είτε παιδιά, είτε δάσκαλοι – ρωτήσαμε 6 συναδέλφους μας, οι οποίοι μας αποκάλυψαν τον δικό τους λόγο για τον οποίο θα γυρνούσαν ξανά στα θρανία!

Σταύρος 35 – Υπεύθυνος Καταστήματος

Ακόμα προσπαθώ να θυμηθώ πως ξυπνούσα από τις 7:30 το πρωί, χωρίς καφέ και είχα τρομερή ενέργεια και διάθεση όλη την ημέρα!

Θα επέστρεφα στα θρανία όχι τόσο γιατί μου άρεσε το διάβασμα, αλλά για τις ξέγνοιαστες στιγμές με τους φίλους μου κατά τη διάρκεια του διαλείμματος!

Στέλλα 27 – Μοντέλο

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα ξανακαθόμουν στα θρανία, αλλά θα σου πω τον πιο σημαντικό για εμένα…

Θα επέστρεφα στις σχολικές αίθουσες για να «ρουφήξω» κάθε στιγμή, είτε αυτή ήταν ένα απροειδοποίητο διαγώνισμα στο οποίο μπορεί να μην ήμουν προετοιμασμένη κατάλληλα, είτε ήταν ένα παιχνίδι βόλλεϋ στην ώρα της γυμναστικής! Σε αυτά τα μικρά, καθημερινά θα έδινα σημασία!

Χάρης 28 – Πωλητής

Ειλικρινά τώρα; Στα θρανία θα ξανακαθόμουν μόνο και μόνο περιμένοντας να χτυπήσει το κουδούνι για διάλειμμα!

Συγκεκριμένα μου έχει μείνει αξέχαστο το πρώτο διάλειμμα, κατά τη διάρκεια του οποίου, μαλώναμε και σπρωχνόμασταν με τους φίλους μου για το ποιος θα προλάβει εκείνο το αφράτο κρουασάν από το κυλικείο, που στο δεύτερο διάλειμμα δεν θα υπήρχε!

Κωνσταντίνα 25 – Content Editor

Εκτός του ότι θα έδινα τα πάντα για να ξαναγίνω παιδί… Θα επέστρεφα στις αίθουσες για ξαναπαίξω εκείνη την τρίλιζα, ή την κρεμάλα, ή ακόμα και να πούμε με την κολλητή μου τα νέα μας, γράφοντάς τα στο τετράδιο, κατά τη διάρκεια ενός «βαρετού» μαθήματος!

Νώντας 25 – Commercial Assistant manager

Ξανά στα θρανία; Όχι τόσο στα θρανία, όσο στις φάσεις με τους συμμαθητές και τους καθηγητές!

Μου έχει μείνει αξέχαστο εκείνο το συναίσθημα, που αμέσως μετά την πρωινή προσευχή, μας ανακοίνωναν ότι θα πάμε εκδρομή… Εκτός του ότι περνούσαμε καλά με τους φίλους μου, βλέπαμε τους καθηγητές να βγάζουν ένα άλλο προφίλ, ξεφεύγοντας από το καλούπι του «αυστηρού».

Ευτυχία 26 – Ταμίας

Θα επέστρεφα στις αίθουσες για να ξαναζήσω εκείνες τις στιγμές γέλιου, που ακόμα και οι σοβαροί κατά τ’ άλλα καθηγητές μας, δεν μπορούσαν να κρατηθούν, με τα «μαργαριτάρια» που πετούσαμε κατά τη διάρκεια του μαθήματος!

Από εκεί και πέρα θα ήθελα να δώσω περισσότερη προσοχή στις πληροφορίες που μας προσέφεραν τότε, γιατί βλέπω τώρα ότι μου έχουν φανεί πολλά πράγματα χρήσιμα στην καθημερινότητα!

 

Τα μαθητικά χρόνια αποτελούν όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές, που θα μείνουν ανεξίτηλες στο πέρασμα των χρόνων!

Κι επειδή έχεις την ευκαιρία να τα ζήσεις μόνο μία φορά… Τι λες; Πάμε για μία νέα σχολική χρονιά περισσότερο δυναμική, περισσότερο ουσιαστική και φυσικά περισσότερο διασκεδαστική;

 

  
  
  
Επιστροφή