NIKE MERCURIAL SUPERFLY V

To πιο γρήγορo ποδοσφαιρικό παπούτσι της Nike είναι εδώ και σε προκαλεί να το δοκιμάσεις! Τα ανδρικά ποδοσφαιρικά παπούτσια Nike Mercurial Superfly V, ιδανικά για σκληρές επιφάνειες έχουν εντυπωσιάσει χάρη στη σταθερότητα και στην εξαιρετική επαφή με την μπάλα που προσφέρουν. Επιπλέον οι τάπες τους είναι σχεδιασμένες για να εξασφαλίζουν κορυφαία πρόσφυση σε γήπεδα με κοντό γρασίδι.

Ας ρίξουμε τώρα μια πιο κοντινή ματιά στο νέο στολίδι της Nike:

ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΓΙΑ ΥΨΗΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ
Το σύστημα πρόσφυσης του Mercurial διαθέτει νέα σχεδίαση για μέγιστη ταχύτητα. Ο ανατομικά σχεδιασμένος πάτος, το σύστημα ασφαλούς εφαρμογής σε όλο το πόδι και η ανάγλυφη επιφάνεια της σόλας με τάπες ακριβείας για σταματήματα και επιταχύνσεις με εκρηκτική ταχύτητα, σου επιτρέπουν να είσαι ακόμη πιο γρήγορος στο παιχνίδι σου.

ΑΨΟΓΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Η ενιαία κατασκευή Dynamic Flyknit αγκαλιάζει το πόδι, ενώ χάρη στο κολάρο Dynamic Fit και τα νήματα Flywire που ενσωματώνονται στα κορδόνια, προσφέρει απόλυτα σταθερή αίσθηση και εφαρμογή σαν δεύτερο δέρμα.

ΑΨΟΓΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ
Η τεχνολογία NikeSkin εξασφαλίζει μικρότερη απόσταση του ποδιού από την μπάλα, ενώ η ανάλαφρη ριμπ κατασκευή δημιουργεί την απαραίτητη τριβή για άριστο έλεγχο της μπάλας. Το σύστημα ACC (All-Conditions Control) παρέχει σταθερή επαφή σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

[robo-gallery id=”207″]

  
  
  
Επιστροφή