Το Cosmos Sport στηρίζει τo «Run For The Oceans»!

Η adidas, η Parley for the Oceans, το Cosmos Sport και η Τόνια Σωτηροπούλου, σε καλούν να τρέξεις για καλό σκοπό… Συγκεκριμένα ενάντια της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικό!

Η adidas και η Parley for the Oceans για 2η  χρονιά διοργανώνουν running events, με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν το κοινό απέναντι στην απειλή της θαλάσσιας ρύπανσης από πλαστικό, «Run For The Oceans».

Φυσικά ένα τέτοιο event, εκτός του ότι έχει να κάνει άμεσα με το πάθος του Cosmos Sport για τα sportsΣυνδέεται με την κουλτούρα του και την υπεύθυνη στάση του προς το περιβάλλον! Για τον λόγο αυτό δεν θα μπορούσε να λείπει η ambassador της adidas και του Cosmos Sport, Τόνια Σωτηροπούλου!

Η Τόνια στηρίζει αυτό το σημαντικό running event! Ως ambassador λοιπόν, ήρθε στο Cosmos Sport Κηφισιάς και στις 2 Ιουλίου θα βρίσκεται στο Cosmos Sport Ηρακλείου στην οδό 1821, ώστε να μεταδόσει τα vibes και να βάλει στον παλμό του «Run For The Oceans» όσα περισσότερα άτομα μπορεί!

Μέχρι τις 8 Ιουλίου, οφείλεις κι εσύ να αναλάβεις δράση, και να συμβάλεις στην προστασία των ωκεανών που απειλούνται από παράγοντες όπως η μόλυνση, τα σκουπίδια και η αυξανόμενη κατανάλωση.

Με τι ακριβώς έχει να κάνει το συγκεκριμένο project;

Η adidas δωρίζει 1.000.000 $ με το που ολοκληρωθούν 1.000.000 km, από δρομείς που στηρίζουν αυτό το project! O τρόπος είναι απλός… Κάνεις την εγγραφή σου στην πλατφόρμα του Runtastic, καταγράφεις τα χιλιόμετρα που τρέχεις και για κάθε χιλιόμετρο, η adidas δίνει 1 $!

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει συγκεντρωθεί ήδη ένα σημαντικό ποσό, με ανθρώπους να τρέχουν από κάθε σημείο της γης, μαζί πάντα με κορυφαίους αθλητές και ambassadors, οι οποίοι προσπαθούν να μεταδώσουν το μήνυμα!

Είναι απλό! Η «οικογένεια» του Cosmos Sport κατέβασε το Runtastic, η Τόνια Σωτηροπούλου το ίδιο… Εσύ;

Μπες εδώ, κάνε την εγγραφή σου και ξεκίνα να τρέχεις!

  
  
  
Επιστροφή