Cosmos Sport, μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις της ελληνικής οικονομίας! ????

Το βραβείο για τις χρηματοοικονομικές επιδόσεις της Cosmos Sport ως εκ των κορυφαίων επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας αντικατοπτρίζει την επι χρόνια προσπάθεια & επιμονή των ανθρώπων μας να δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό.

Η Cosmos Sport αποτελεί την Νο1 Ελληνική αλυσίδα πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδών με 50 φυσικά καταστήματα σε όλη τη χώρα και τέσσερις εμπορικές επωνυμίες – Cosmos Sport, Sneaker10, SPORTS FACTORY, Slam Dunk με τα αντίστοιχα πρωτοπόρα ηλεκτρονικά καταστήματά τους και πάνω από 700 ανθρώπους. Σήμερα, η εταιρία εμπορεύεται περισσότερα από 90 επώνυμα Brands και 20.000 είδη!

Η Cosmos Sport επιλέγει ένα συνδυαστικό μοντέλο φυσικού και ηλεκτρονικού καναλιού πώλησης, επενδύοντας διαρκώς σε ανθρώπινο ταλέντο, τεχνολογία και υποδομές με πρωταρχικό στόχο την ικανοποίηση του πελάτη.

‘Ευχαριστούμε τα 700+ μέλη της Cosmos Family, τους συνεργάτες & φίλους της εταιρείας αλλά και όλους τους πελάτες που μέσα στη τελευταία δεκαετία αποτελούσαν πηγή έμπνευσης για εμάς και μας ανέδειξαν ως μια απο τις κορυφαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα!

Είμαστε έτοιμοι για μια ακόμη πιο εποικοδομητική 10ετία! :heart:



Μπορεί να σου αρέσουν

  
  
  
Επιστροφή