Μας αναδείξατε eShop της 10ετίας ❤️

To cosmossport.gr βραβεύθηκε στα Κορυφαία e-Shops της Δεκαετίας από τα e-evolution awards! Το Βραβείο αυτό ανήκει στους ανθρώπους μας, που το ταλέντο, η θέληση & το χαμόγελό τους δίνει πνοή στο cosmossport.gr. Μαζί, κάνουμε καθημερινά τον κόσμο μας καλύτερο.

Μέσα σε αυτή τη 10ετία, με γνώμονα πάντα τον “μουσαφίρη” μας, μεγαλώσαμε την οικογένεια μας σε 700 άτομα, την συλλογή μας σε 25.000 κωδικούς και τις παραγγελίες μας σε 1 εκ. το χρόνο.

Λανσάραμε καινοτόμες υπηρεσίες όπως το Fit Finder, τον σύμβουλο μεγεθών που χρησιμοποιεί τεχνολογία Machine Learning, το Home Try On, τη δυνατότητα δοκιμής προϊόντων στο σπίτι με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εντός 24 ώρου, το Online Stylist, & την eGiftcard.

Παραλληλα, με σύνθημα #TogetherWeMakeCosmosABetterPlace, ήμασταν διαρκώς κοντά στη κοινωνία με δράσεις που φέρνουν τους Ανθρώπους πιο κοντά στον αθλητισμό ή/και βοηθούν φορείς & ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Ευχαριστούμε τα 700+ μέλη της Cosmos Family, τους συνεργάτες αλλά και όλους μας τους πελάτες που ήταν η κινητήρια δυναμή μας τα τελευταία 10 χρόνια.

Μπορούν να χωρέσουν 10 χρόνια σε 20 δευτερόλεπτα;; ????????????????

Ανυπομoνούμε για μία ακόμα πιο δημιουργική 10ετία!

Μπορεί να σου αρέσουν

  
  
  
Επιστροφή