Το cosmossport.gr “πρωταθλητής” το 2020 στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο με πάνω από 800.000 παραγγελίες & πλατινένια διάκριση

To cosmossport.gr βραβεύθηκε για 8η συνεχή χρονιά στα e-evolution awards, που πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα του GR.E.CA., αποσπώντας 1ο Βραβείο Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Ηλεκτρονικού Επιχειρείν καθώς και χρυσό βραβείο για το Κορυφαίο κατάστημα αθλητικών ειδών. Η διάκριση ήρθε σε μια χρονιά που το ηλεκτρονικό εμπόριο κυριάρχησε, λόγω συνθηκών, στις αγορές του καταναλωτών και συνοδεύτηκε από ισχυρά επιχειρησιακά αποτελέσματα.


Η διάκριση αντικατοπτρίζει την επί συναπτά έτη ηγετική ψηφιακή μας θέση, τη σημαντική τεχνογνωσία μας και τα σταθερά ανοδικά αποτελέσματα μας. Ειδικά το 2020, επενδύσαμε σημαντικά σε ταλέντο και την ανάπτυξη καινοτόμων, αποκλειστικά ηλεκτρονικών υπηρεσιών με μέλημα την παροχή ασφαλών συναλλαγών την περίοδο της πανδημίας.


Απαντώντας στην ανάγκη του καταναλωτή για γρήγορη και ανέπαφη παραλαβή, λανσάραμε το πρώτο Drive In σημείο παραλαβής online παραγγελιών εντός 24ώρου. Επιπλέον δημιούργησαμε digital υπηρεσίες όπως το Home Try On, τη δυνατότητα δοκιμής προϊόντων στο σπίτι με δυνατότητα επιστροφής χρημάτων εντός 24 ώρου, το On line Stylist και την eGiftcard .

Παράλληλα αύξησαμε σε εύρος την προϊοντική μας γκάμα, σε άνω των 25.000 κωδικούς, εξυπηρετώντας εξειδικευμένα segments της αγοράς, ενώ λάνσαρε τη νέα multistore ηλεκτρονική πλατφόρμα του με προηγμένες δυνατότητες personalization.


Είμαστε περήφανοι για τα άλματα που κάναμε με γνώμονα το επιτυχημένο Ηλεκτρονικό Επιχειρείν, αξιοποιώντας νέες τεχνολογίες τόσο στις υπηρεσίες του πελάτη, όσο και στο Supply Chain, ενώ τον Ιούνιο του 2020 ξεκίνησαμε τη λειτουργία του νεότευκτου logistics center, επιφάνειας 7.000 τμ υλοποιώντας επενδυτικό σχέδιο ύψους 1εκ ευρώ.


Το 2020 τα 4 ηλεκτρονικά μας κανάλια (Cosmos Sport, Sneaker10, Sportsfactory, Slamdunk) πραγματοποίησαν άνω του 50% των ετήσιων πωλήσεων, με το ηλεκτρονικό εμπόριο να παραμένει προτεραιότητα και προσωπική ενασχόληση της διοίκησης, ενώ συνεχίζονται οι επενδύσεις σε ανθρώπινο ταλέντο σε διάφορες θέσεις σε στενή συνεργασία με κορυφαία ιδρύματα και φορείς της χώρας.


Ευχαριστούμε τα 600+ μέλη της Cosmos Family, τους συνεργάτες & φίλους της εταιρίας αλλά και όλους μας τους πελάτες που ήταν η κινητήρια δυναμή μας μέσα στο 2020.

Ανυπομoνούμε για ένα καλύτερο & ακόμα πιο δημιουργικό 2021.



Μπορεί να σου αρέσουν

  
  
  
Επιστροφή