Προσωρινή Παύση Λειτουργίας Καταστημάτων │Μένουμε Σπίτι

ツΠροσωρινή Παύση Λειτουργίας Καταστημάτων #ΜένουμεΣπίτι

Στα Cosmos Sport πιστεύουμε στο “Together We Make Cosmos a Better Place” και σε μια τέτοια συγκυρία ο καταλυτικός μας ρόλος είναι να εμπνεύσουμε την σωστή πρακτική.  Αποκλειστική προτεραιότητα, πριν και πάνω απ όλα, είναι η υγεία και θετική ψυχολογία όλων, Πελατών, Εργαζομένων και Συνεργατών. Υπό αυτό το πρίσμα προχωράμε με δική μας πρωτοβουλία σε Προσωρινή Παύση λειτουργίας του δικτύου καταστημάτων μας, ως μέτρο προστασίας από Δευτέρα 16 Μαρτίου.

Κάντε αγορές On Line – και Μείνετε Σπίτι

Tο www.cosmossport.gr εξυπηρετεί 24/7 ενώ θα ισχύουν δωρεάν μεταφορικά για όλες τις παραγγελίες άνω των 50€ και δωρεάν αντικαταβολή. Ταυτόχρονα επεκτείνουμε την πολιτική δωρεάν επιστροφών στις 60 ημέρες ώστε να μην έχετε καμία ανησυχία να αλλάξετε κάτι που δεν σας ταίριαζε η άρεσε. Τέλος, η υποστήριξη πελατών συνεχίζει αδιάλειπτα μέσω τηλεφώνου 2811 808 808 & FB Messenger, ενώ έχουμε φροντίσει οι άνθρωποι μας να μπορούν να εργαστούν και από το σπίτι. 

Συνεχίστε και Διαδώστε το #SafeTraining

Είναι σημαντικό να ενισχύσουμε το well being, την διατροφή και τη γυμναστική μας είτε στο σπίτι είτε σε μέρη που δεν έχει κόσμο. Κάντε μας tag στο Instagram (@Cosmossport) σε οποιαδήποτε τέτοια δραστηριότητα και θα το κάνουμε share με το Cosmos Sport community για να εμπνεύσουμε κι άλλους να ακολουθήσουν.

Ακολουθήσαμε Προληπτικά Μέτρα και στις Εσωτερικές μας Λειτουργίες

Προληπτικά μέτρα έχουμε λάβει ως οφείλουμε και για τα κεντρικά μας γραφεία με ευέλικτη μορφή εργασίας – τηλεργασίας και προστασίας ευπαθών ομάδων.
Χορηγούμε άδειες ειδικού σκοπού στους εργαζόμενους για τη φύλαξη των παιδιών, εφαρμόζοντας την σχετική Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.
Αντικαταστήσαμε τις εσωτερικές αλλά και εξωτερικές συναντήσεις με βίντεο-διασκέψεις.

Stay Strong – Train Safe
ツΤo Ξεπερνάμε ΜΑΖΙ 

Μπορεί να σου αρέσουν

  
  
  
Επιστροφή