Μεταποίησε το τζιν σου!

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως οι άλλοι έχουν κάνει το τζιν τους cropped; Το κομμένο τζιν (με ή χωρίς ρεβέρ) δεν είναι μόνο μία μοντέρνα τάση, αλλά είναι και πολύ εύκολο να το δημιουργήσεις.

 

Τι θα χρειαστείς:

  • Μεζούρα
  • Καλό ψαλίδι
  • Κιμωλία ή μολύβι

 

Βήματα

1.  Διάλεξε το μήκος που σου αρέσει. Ο πιο εύκολος τρόπος για να το κάνεις είναι να βάλεις το τζιν σου και να γυρίσεις κάθε μπατζάκι, όσες φορές χρειαστεί, μέχρι να σου αρέσει το μήκος. Προσεκτικά βγάλε το τζιν σου και μέτρησε το μήκος του ρεβέρ. Αν σκοπεύεις να φοράς το τζιν σου με γυρισμένο ρεβέρ, τότε άσε περισσότερο μήκος για να μπορείς να το γυρνάς.

 

2. Γύρισε το ρεβέρ, μέτρησε και στη συνέχεια σημείωσε τη γραμμή κοπής με την κιμωλία ή το μολύβι σου. Μία εναλλακτική λύση είναι να σιδερώσεις κατά μήκος της τσάκισης, με αποτέλεσμα το σίδερο να αφήσει μία ξεκάθαρη γραμμή που θα είναι το σημάδι σου.

 

3. Κόψε το τζιν σου. Αν σου αρέσει να φοράς το τζιν σου με ξεφτισμένες άκρες, μπορείς να τις τραβήξεις και να δημιούργησεις όσα ξέφτια θες.

 

4. Αν θες ένα look με ρεβέρ, γύρισε τα μπατζάκια στο επιθυμητό μήκος και μέτρησε τα, ώστε να είσαι σίγουρος ότι τα δύο μπατζάκια είναι ίσα. Χρησιμοποίησε σίδερο, ώστε να εξασφαλίσεις ότι η τσάκιση είναι στο σωστό σημείο.

 

Δεν θες να κάνεις το task; Ανακάλυψε στο site μας cropped τζιν με ένα κλικ εδώ ή επισκέψου ένα από τα καταστήματά μας, για να βρεις ό,τι σου αρέσει!

  
  
  
Επιστροφή