Τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα Δώρα σε περιμένουν στο Cosmos Sport!

Όπως λέει και το γνωστό τραγούδι… It’s the most wonderful time of the year […], και φυσικά δεν αναφερόμαστε πουθενά αλλού από τα Χριστούγεννα!

Είναι μια εποχή που οι δρόμοι γεμίζουν χαμόγελα, τα σπίτια μυρωδιές και τα μαγαζιά κόσμο! Κόσμο χαρούμενο γιατί έχει ήδη επιλέξει τα φετινά δώρα, και κόσμο «απελπισμένο» που δεν έχει σκεφτεί καν τι θα δωρίσει φέτος – και το χειρότερο; Είμαστε μόνο λίγες ημέρες πριν το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!

Κι επειδή είμαστε σίγουροι ότι κι εσύ – όπως εμείς άλλωστε – είσαι ένας από αυτούς που άφησαν για τελευταία στιγμή τα φετινά Χριστουγεννιάτικα δώρα, συγκεντρώσαμε μερικές έξυπνες και ιδιαίτερες προτάσεις που θα εντυπωσιάσουν!

 

Ladies first!

Ανυπομονείς για ένα χαμόγελό της… Είτε είναι μαμά σου, είτε κολλητή σου, είτε γυναίκα σου, ζεις και προσεύχεσαι να της αρέσει αυτό που επέλεξες φέτος!

Αν είναι κοπέλα σου/γυναίκα σου, τόλμησε να της αγοράσεις στυλάτα εσώρουχα! Θα ξετρελαθεί με την «τόλμη σου»! Αν πάλι δεν είσαι από τους τολμηρούς της παρέας, ένα ζευγάρι παπούτσια ή sneakers, είναι η πιο safe επιλογή, αφού ποτέ ένα επιπλέον ζευγάρι δεν είναι περιττό!

Αν κάνουμε λόγο για την μητέρα σου, μπορείς να επιλέξεις ιδιαίτερα αξεσουάρ, από ένα ζευγάρι μοντέρνες & άνετες κάλτσες μέχρι και ένα κομψό πορτοφόλι!

Τώρα αν πρόκειται για κολλητή σου, ένα ζεστό hoodie για τις πιο athleisure εμφανίσεις της θα την αφήσει άφωνη!

 

And now… Gentlemen!

Πολλές φορές ξεχνάμε τους άντρες της παρέας… Κι όμως να ξέρεις ότι κι αυτοί περιμένουν τα δωράκια τους, ακόμα κι αν δείχνουν ότι δεν συγκινούνται με αυτά!

Ευτυχώς για εμάς, είναι από τους πιο «εύκολους», καθώς είτε επιλέξεις ένα ζευγάρι παπούτσια, είτε ένα στυλάτο sweatshirt, είτε ένα κομψό πουκάμισο, είτε κάποιο αξεσουάρ χρήσιμο για την καθημερινότητα ή την προπόνησή τους – προσοχή, εδώ μιλάμε για μια κατηγορία που αγαπάει τον fitness τρόπο ζωής (!) – θα τους φανεί αρκετό!

Επίσης δεν θα ήταν κακή ιδέα να επιλέξεις στυλάτα εσώρουχα ή κάλτσες!

 

«Santa babies»!

Οι μικροί μας φίλοι, ίσως είναι και οι πιο απαιτητικοί! Παρόλα αυτά δεν θα πουν όχι σε ένα στυλάτο outfit, ένα απλό T-shirt, με ένα denim jacket κι ένα άνετο παντελόνι για παράδειγμα… Ειδικά αν πρόκειται για ένα παιδί – fashion icon!

Αν τώρα το δωράκι που θα κάνεις απευθύνεται σε έναν αθλητή από κούνια… Μπορείς να επιλέξεις είτε ένα ζευγάρι παπούτσια κατάλληλα για το άθλημα που κάνει, είτε κάποιο στυλατο αξεσουάρ για το παιχνίδι και τη βόλτα!

Αν θέλεις να ακολουθήσεις τις πιο safe επιλογές, μπορείς να επιλέξεις roller skate, ποδοσφαιράκι, πατίνια και άλλα πολλά, ιδιαίτερα παιχνίδια που θα κάνουν τα παιδιά να μην πιστεύουν στα μάτια τους!

 

Τι περιμένεις λοιπόν; Οι ιδέες πολλές, και τα προϊόντα του Cosmos Sport ακόμα περισσότερα! Το μόνο που έχεις να κάνεις…

Μπες στο Cosmossport.gr, επίλεξε μέσα από την μεγάλη Χριστουγεννιάτικη συλλογή κι εντυπωσίασε μικρούς και μεγάλους!

via GIPHY

 

Μπορεί να σου αρέσουν

  
  
  
Επιστροφή