Δημιούργησε το απόλυτο Layering Look!

Oι κρύες μέρες του Δεκέμβρη έκαναν την εμφάνισή τους. Όλοι έχουν αρχίσει να ντύνονται με πιο πολλά ρούχα, ώστε να παραμένουν ζεστοί στις χαμηλές θερμοκρασίες. Βέβαια, να διευκρινίσουμε ότι το «φοράω πολλά ρούχα» δεν σημαίνει χάνω το στυλ μου. Μια λοιπόν, που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, και η  Holiday / Christmas διάθεση σε έχει καταβάλει, αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος για τέλειο layering look, που θα τονώσει ακόμα περισσότερο την διάθεσή σου!

Κάπου εδώ ξεκινάει η δική μας δουλειά! Μαζί θα δούμε πως θα δημιουργήσεις ένα άκρως inspiring holiday look! Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά… Τι είναι το layering;

Το layering αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τάσεις! Πρόκειται για την τάση στην οποία συνδυάζεις τα ρούχα σου σε διαφορετικά επίπεδα, μήκη και υφάσματα με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορείς σε εσωτερικούς χώρους όταν βγάλεις μερικά layers, να μπορεί το βασικό σου outfit να σταθεί μόνο του.

 

1. First step… Επίλεξε το basic outfit σου

Επίλεξε ένα απλό basic t-shirt ή κάποια μακρυμάνικη μπλούζα σε ουδέτερο χρώμα, στο σχέδιο που σου αρέσει. Συνδύασέ το με το αγαπημένο σου παντελόνι σε skinny, ίσια ή φαρδιά γραμμή και είσαι έτοιμος!

? Tip: Ένα λευκό ή μαύρο t-shirt είναι ότι πρέπει, για να δημιουργήσεις ένα κομψό basic look και να «χτίσεις» πάνω σε αυτό.

 

2. It’s Layer time

Βάλε ένα oversized πουλόβερ, το αγαπημένο σου φούτερ ή μία ζακέτα. Αν προτιμάς τις nude αποχρώσεις, μπορείς να διαλέξεις γήινα χρώματά. Αν ωστόσο είσαι fan του bold, τότε σίγουρα πρέπει να επιλέξεις έντονους χρωματικούς συνδυασμούς και να δημιουργήσεις μια colorblocked εμφάνιση, ώστε να μαγέψεις του πάντες με το στυλ σου!

? Tip για γυναίκες: Για πιο καλοσχηματισμένη μέση, θα σου προτείναμε πάνω από το oversized πουλόβερ ή ζακέτα, να βάλεις μία ζώνη. Θα τονίσει με κομψό τρόπο τη μέση και τις καμπύλες σου.

 

3. Don’t forget your jacket

Φρόντισε το jacket που θα επιλέξεις να είναι λιγάκι πιο κοντό από το πουλόβερ ή το φούτερ σου, ώστε να μην μπερδεύονται τα layers μεταξύ τους.

Denim

Το denim είναι διαχρονικό κομμάτι και must jacket για κάθε ντουλάπα, διότι πολύ απλά πάει με όλα!

 

Puffers

Τα puffer jackets είναι ότι πρέπει για τις χριστουγεννιάτικες μέρες. Καθώς, όχι μόνο θα σε κρατήσουν ζεστό, αλλά θα δώσουν στο look σου μία σύγχρονη street style και urban chic αίσθηση. Επίλεξε ένα κλασσικό χρώμα για ένα safe  αλλά στυλάτο συνδυασμό ή τόλμησε ένα μεταλλικό χρώμα για να τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου!

 

Parka

Αν θεωρείς ότι τα puffer δεν κολακεύουν τόσο πολύ το σωματότυπό σου, τότε το κλασσικό παρκά είναι η λύση που έψαχνες! Είναι μια κλασσική safe επιλογή που θα σε κρατήσει ζεστό, αλλά παράλληλα θα ολοκληρώσει με μοναδικό τρόπο στο outfit σου.

 

4. Πρόσθεσε κασκόλ και σκούφο

Ο σκούφος και το κασκόλ είναι must αξεσουάρ, για τους χειμερινούς μήνες. Αρχικά θα σου προσφέρει ζεστασιά και επίσης, θα δώσει την αίσθηση των πολλών Layers, ώστε να πετύχεις το απόλυτο inspiring holiday look που επιθυμείς!

 

Στο Cosmos Sport και στα καταστήματά μας, μπορείς να βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το απόλυτο layering look. Ανέβασε το στο Instagram με hashtag #CosmosLayering και inspire us! 

 

 

 

 

 

 

 

  
  
  
Επιστροφή