Σπάσε τους κανόνες με την νέα συλλογή “Meet You There” της Reebok!

Η ολοκαίνουρια φθινοπωρινή συλλογή της Reebok αντλεί έμπνευση από την underground μουσική σκηνή της Ευρώπης μέχρι τα μουσικά φεστιβάλ που παρακολουθεί η νέα γενιά και τιμά όσους τολμούν να σταθούν απέναντι από το πλήθος, γράφοντας τους δικούς τους κανόνες.

Ακολουθώντας τη φιλοδοξία της Reebok να υποστηρίξει όσους επιθυμούν να εκφράσουν τη δημιουργικότητά τους μέσω του στυλ τους, η συλλογή δίνει το ιδανικό πάτημα σε εκείνους που θέλουν να ξεχωρίσουν!

Η ελληνική καμπάνια του Meet You There για την ενέργεια της αλυσίδας αθλητικών καταστημάτων Cosmos SportBack To School” παρουσιάζει πέντε δυναμικές προσωπικότητες από το χώρο της μουσικής, της μόδας και των social media, οι οποίοι χαράσσουν τη δική τους πορεία και θέτουν τους δικούς τους κανόνες.

Ο FY, ο πιο δημοφιλής Έλληνας rapper, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Lil Barty, τον ξεχωριστό rapper με τα ιδιαίτερα skills. Μαζί τους η Μαριάννα Παινέση, η Γεωργία Λαβρανού και η Iana Peixoto:

 

O FY θέτει τους δικούς του κανόνες στη μουσική σκηνή και “σαρώνει” με τον fresh ήχο του και την 100% αυθεντική γλώσσα του – μία νέα slang που έχει επινοήσει ο ίδιος!

 

Ο Lil Barty χαράσσει το δικό του δρόμο με τα «φρέσκα» flows και τον πρωτότυπο ήχο του που αποτελούν το new school της ελληνικής rap!

 

Η Μαριάννα Παινέση έκλεψε την καρδιά κριτών και τηλεθεατών στο Greece’s Next Top Model 2018 και κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική τριάδα του show!

 

Η Γεωργία Λαβρανού συνθέτει μία άκρως ενδιαφέρουσα social media προσωπικότητα μέσω του περιεχομένου της, με έντονο αέρα εξωτερικού!

 

Η Iana Peixoto ήρθε από τη μακρινή Βραζιλία και δίνει ένα φρέσκο αέρα στο Instagram μας με την εξωτική ομορφιά της!

Η συλλογή Meet You There FW19 περιλαμβάνει επιλογές για τη γυναίκα και τον άνδρα σε μία μεγάλη ποικιλία sizes, από XXS έως XXL. Σχεδιασμένα να εξυμνούν τη μοναδικότητα, τα κομμάτια της συλλογής μπορούν να ενσωματωθούν σε κάθε γκαρνταρόμπα. Φόρμες, κολάν, αθλητικά tops και t-shirts φέρουν το λογότυπο του brand και ξεχωρίζουν χάρη στην ενδιαφέρουσα χρωματική παλέτα και τις σύγχρονες γραμμές, καθιστώντας τη συλλογή ιδανική τόσο για το γυμναστήριο όσο και για βραδινές, cool εξόδους.

 

Η συλλογή είναι διαθέσιμη στο website του Cosmos Sport.

  
  
  
Επιστροφή