Η adidas και η Marvel παρουσιάζουν το D.O.N. Issue #1!

Το πρώτο παπούτσι με την υπογραφή του σταρ του NBA Donovan Mitchell είναι εμπνευσμένο από τον θρυλικό Spiderman. Το όνομά του, το πήρε από τα από τα αρχικά των λέξεων Determination Over Negativity (η αποφασιστικότητα είναι πιο δυνατή από τον αρνητισμό), καθώς αυτός είναι ο τρόπος σκέψης που χαρακτηρίζει το παιχνίδι του αλλά και ολόκληρη τη ζωή του νέου αστεριού του μπάσκετ, Donovan Mitchell.

 

Καθώς το D.O.N. Issue #1 είναι σχεδιασμένο για να μεγιστοποιεί τις αθλητικές «υπερδυνάμεις» του Mitchell, η adidas συνεργάστηκε με την Marvel, για να το κυκλοφορήσει σε μια σειρά χρωματικών εκδόσεων που είναι βασισμένες στις υπερδυνάμεις ενός θρυλικού superhero, του Spiderman.

• MARVEL’S AMAZING SPIDER-MAN: Η βασική έκδοση εμπνέεται από τον ένα και μοναδικό Spiderman και κυκλοφορεί σε συνδυασμό κόκκινου, μπλε και λευκού χρώματος, με λεπτομέρειες ιστού στο πλάι του παπουτσιού.
• SYMBIOTE SPIDER-MAN: Ροζ, μαύρο, λευκό και ασημί, συνδυάζονται με τα απειλητικά δόντια του χαρακτήρα της Marvel.
• STEALTH SPIDER-MAN: Μαύρο και πράσινο με λεπτομέρειες που γυαλίζουν στο σκοτάδι.
• MARVEL’S IRON SPIDER: Κόκκινο και μεταλλικό χρυσό, αφιερωμένο στον θρυλικό χαρακτήρα Iron Spider.

 

Προσφέροντας έλεγχο και ισορροπία, το D.O.N. Issue #1, επιτρέπει να συγκεντρώσεις όλη την ενέργειά σου ψηλά, πάνω από το στεφάνι. Το παπούτσι ενσωματώνει ένα clip για πλευρική υποστήριξη, επένδυση BOUNCE για άνεση στα απότομα step-in και πλέγμα πολλών κατευθύνσεων κατά μήκος της πλατιάς, εξωτερικής του σόλας, το οποίο απεικονίζει το σημείο που ο Mitchell επικεντρώνει το μεγαλύτερο μέρος της δύναμής του, όταν βρίσκεται στο έδαφος.

Άλλα σχεδιαστικά στοιχεία είναι οι ραφές σε μορφή ιστού αράχνης στο μπροστινό μέρος του παπουτσιού και στη γλώσσα και τα μοναδικά, κωδικοποιημένα στοιχεία που συμβολίζουν τους σταθμούς στην πορεία του Mitchell, όπως η Brewster Academy στο New Hampshire και το Πανεπιστήμιο του Louisville.

 

Μπες τώρα στο Cosmossport.gr επίλεξε το νούμερό σου, κάνε το δικό σου και δείξε την Spida-δύναμη που έχεις μέσα σου.
Δες το TRY ON VIDEO και ανέβασε level με τα νέα adidas D.O.N. #ISSUE1! Για εσένα τώρα που θέλεις να το δεις από κοντά και να το δοκιμάσεις, μπορείς να το βρεις σε ένα από τα 18 φυσικά καταστήματα μας σε όλη την Ελλάδα!

  
  
  
Επιστροφή