Με αυτά τα σακίδια το παιδί σου θα ανυπομονεί για το σχολείο!

Η πρώτη μέρα στο σχολείο πλησιάζει και ήρθε η στιγμή για τα ανάλογα ψώνια, με πρωταγωνιστή φυσικά το σακίδιο! Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε, που ανυπομονεί για την έναρξη της σχολικής χρονιάς!

Στα Cosmos Sport μπορείς να βρεις πάνω από 300 διαφορετικά styles! Πώς όμως θα επιλέξεις το κατάλληλο για το παιδί σου;

Το μέγεθος, η ανάλαφρη αίσθηση, η ποιότητα των υλικών και η ανατομική πλάτη είναι μερικοί από τους παράγοντες που πρέπει να σκεφτείς. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε το στυλ! Είναι σημαντικό το σακίδιο να αρέσει στο παιδί. Κάθε παιδί είναι μοναδικό και το σακίδιο πρέπει να αντικατοπτρίζει τη προσωπικότητα του! 

Παρακάτω σου παρουσιάζουμε τα πιο ποιοτικά σακίδια στα πιο μοναδικά styles!

Νηπιαγωγείο

Για τους πιο μικρούς μας φίλους, αρκεί ένα μικρό σακίδιο της Reebok ή ακόμα και ένα Lunch Bag, για να είναι ξέγνοιαστοι να παίξουν!

Δημοτικό

Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα… Τα βιβλία είναι πολλά και οι απαιτήσεις για το σακίδιο αυξάνονται! Επίλεξε adidas ή Puma για άριστη ποιότητα και μοντέρνο style!

*Extra Tip: Επισκέψου ένα κατάστημα Cosmos Sport, συνδύασε ένα σακίδιο Puma Plus και το παπούτσι Puma της επιλογής σου και κέρδισε -20% και στα δύο!

Γυμνάσιο/Λύκειο

Σε αυτήν την ηλικία τα παιδιά ανακαλύπτουν το στυλ τους! Vans  για πιο urban style ή Nike για τους πιο αθλητικούς τύπους.

 

 

Στο Cosmossport.gr και στα καταστήματά μας, θα βρεις αυτά και ακόμα περισσότερα σακίδια, για να επιλέξεις και να δημιουργήσεις τις πιο στυλάτες εμφανίσεις τη νέα σχολική σεζόν!

  
  
  
Επιστροφή