Outfits για παραλία σε ΕΚΠΤΩΣΗ!

Καλοκαίρι σημαίνει παραλία και παραλία χωρίς να έχεις τα απαραίτητα… δεν μπορείς να πας! Εμείς σου προτείνουμε 4 Summer outfits, 2 ανδρικά & 2 γυναικεία, που θα κάνουν θραύση στις summer εξορμήσεις σου!

First woman’s summer outfit is…

Ολόσωμο μαγιό στο χρώμα της φωτιάς, με bolt λεπτομέρειες στα χρώματα της Tommy Jeans! Φορώντας το, θα έχεις μια αρκετά sexy εμφάνιση με ρετρό στυλ που θα καταπλήξει όσους βρίσκονται γύρω σου! Η τιμή του είναι ακόμα πιο φλογερή, 80,00 € από 103,09 €! Αυτό το ολόσωμο θα ταιριάξει τέλεια με τις παντόφλες με το λογότυπο της Tommy Jeans, που θα σου χαρίσουν στυλ & ανάλαφρο βήμα και όλα αυτά μόνο με 35,00 €! Ας πάμε στη πετσέτα τώρα… καλό θα ήταν να κινηθείς στα ίδια χρώματα με το μαγιό, οπότε τι καλύτερο από μια μοντέρνα πετσέτα, με ριγέ μοτίβο σε όλη την επιφάνεια στα χρώματα της Tommy Hilfiger; Και τι χρειάζεσαι για να πάρεις όλα τα απαραίτητα μαζί σου; Μια τσάντα θαλάσσης φυσικά! Και αυτή κυμαίνεται στον ίδιο τόνο χρωμάτων, ώστε να υπάρχει αρμονία στο outfit! Τώρα θα την βρεις με έκπτωση -42%!

 

Second woman’s summer outfit is…

Μπορεί, το ολόσωμο να είναι στις τάσεις αυτό το καλοκαίρι, όμως μερικές που προτιμούν το μπικίνι, είτε γιατί μπορεί το ολόσωμο να μην κολακεύει το σωματότυπό τους, είτε γιατί το θεωρούν πιο sexy! Σε κάθε περίπτωση, το συγκεκριμένο μπικίνι, σίγουρα θα το λατρέψεις! Η ιδιαίτερη λαιμόκοψή του, το μοντέρνο design στην πλάτη καθώς και τα bold, τολμηρά χρώματα της Tommy Jeans και στο τοπ αλλά και στο μπικίνι, κάνουν αυτό το μαγιό εξαιρετικά ιδιαίτερο! H τιμή του top, είναι 40,00 € και του μπικίνι 40€.

Στη μόδα φέτος είναι και τα μοτίβα, οπότε για πετσέτα σου προτείνουμε αυτή, που διαθέτει μοτίβο, σε όλη την επιφάνεια, αλλά και το απαλό της ύφασμα, θα σου χαρίσει άνεση στην ξαπλώστρα! Και επειδή εδώ μιλάμε για πιο in fashion επιλογές, δεν θα υπήρχαν καλύτερα slides από αυτά της Superga! Η δύπατη σόλα, το ασημί χρώμα αλλά και η τιμή τους (28,00€) είναι καταπληκτική! Όπως προείπαμε, η τσάντα είναι απαραίτητη στην παραλία και καλό είναι να την συνδυάζουμε είτε με το μαγιό μας, είτε με τα ρούχα, που επιλέγουμε να φορέσουμε στην παραλία είτε με την πετσέτα. Εμείς, σου έχουμε την κατάλληλη επιλογή και με την καλύτερη έκπτωση -42%!

 

First man’s summer outfit is…

 Αν είσαι τύπος, που προτιμάει τις safe αποχρώσεις και τα μονόχρωμα μαγιό, τότε αυτό το look, είναι αυτό που σου ταιριάζει. Κοραλί μονόχρωμο μαγιό, σε μήκος πάνω από το γόνατο από την Shiwi. Είναι κατασκευασμένο από μαλακό ύφασμά, και σίγουρα θα γίνει από τις αγαπημένες σου επιλογές αυτό το καλοκαίρι! Και να μην ξεχάσουμε να πούμε για την τιμή… Είναι το ίδιο εντυπωσιακή με το χρώμα του (30,00 €). Αυτό το μαγιό, ταιριάζει τέλεια με τα slides της Nike, που είναι στην ίδια απόχρωση με το μαγιό και διαθέτουν άσπρο πάτο, που σπάει την μονοτονία. Το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα μείνεις ικανοποιημένος όχι μόνο από την ποιότητα και τo χρώμα των slides, αλλά και από την τιμή τους (22,00 €).

Μία πολύ καλή επιλογή για πετσέτα, είναι αυτή της Franklin & Marshall. Ταιριάζει τέλεια και με το μαγιό, και με τα slides. Η τιμή της, είναι το ίδιο εντυπωσιακή με τα χρώματά της (55,00€)!  Και μια και όλο το υπόλοιπο σύνολο είναι αρκετά ήσυχο, επιλέξαμε ένα σακίδιο με διάφορα σχέδια στις ίδιες αποχρώσεις με την πετσέτα. Το πιο τέλειο ξέρεις ποιο είναι; Ότι αυτό το σακίδιο μπορείς να το πάρεις ακόμα και στην βόλτα σου! Βασικά όχι, το πιο τέλειο είναι η τιμή του (28,00€)!

 

Second man’s summer outfit is…

Ακολουθείς τα trends; Τότε σίγουρα θα επέλεγες ένα μαγιό με prints και εμείς σου έχουμε την καλύτερη πρόταση και σε καλή τιμή (45,00€)! Και σαν in fashion guy, σίγουρα δε θα υπήρχε πιο Wow επιλογή σε slides από της adidas Originals Adilette και πόσο μάλλον, όταν είναι σε έκπτωσηΑυτές τις ευκαιρίες δεν τις χάνεις!

Η πετσέτα σου, αυτή τη φορά, θα είναι μονόχρωμη, γιατί το μαγιό σου είναι ήδη αρκετά «φορτωμένο». Και αυτή η πετσέτα της Emerson, είναι αυτό ακριβώς που θέλεις σε μία τέτοια περίπτωση και η τιμή της είναι στα 30,00€. Τον ίδιο ήσυχο τόνο, σου προτείνουμε να κρατήσεις και στο backpack. Γι’ αυτό και θεωρούμε το backpack της Billabong ιδανικό. Τώρα θα το βρεις με 28,00€!

Βέβαια, δεν είναι μόνο το μαγιό, τα slides και η πετσέτα, που χρειάζεσαι για να πας παραλία. Σίγουρα θα χρειαστείς και άλλα αξεσουάρ όπως γυαλιά ηλίου, καπέλα, παγούρι κ.α.

Στο Cosmos Sport και στα καταστήματά μας, μπορείς να βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να κάνεις κάθε σου εμφάνιση στην παραλία μοναδική!

  
  
  
Επιστροφή