2 νέα adidas Παπούτσια που θα εκτοξεύσουν τις επιδόσεις σου!

H adidas είναι ευρέως γνωστό ότι έχει σαν στόχο την βελτίωση κάθε μοντέλου της και τη δημιουργία ακόμη πιο άνετων παπουτσιών, που θα ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς! Αυτό το καλοκαίρι έρχεται, με δύο συλλογές, την ανανεωμένη εκδοχή του adidas Ultraboost 19 και το καινούριο μοντέλο adidas Pulseboost HD. Πάμε να τα ανακαλύψουμε μαζί!

 

adidas Ultraboost 19

 

Tα ολοκαίνουρια χρώματα του adidas Ultraboost 19 έφτασαν στα καταστήματα Cosmos Sport και online στο cosmossport.gr!

Οι νέες εκδόσεις του θρυλικού παπουτσιού κυκλοφορούν ταυτόχρονα με την πρεμιέρα της παγκόσμιας καμπάνιας ‘Feel The Boost’ της adidas, η οποία είναι αφιερωμένη στην επίδραση της τεχνολογίας Boost στην σπορ κουλτούρα.

Η τελευταία έκδοση του Ultraboost 19 έχει όλα τα πλεονεκτήματα του νέου επαναστατικού μοντέλου, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη νέα εποχή του running και του fitness. Οι σχεδιαστές της adidas δούλεψαν με χιλιάδες runners από όλο τον κόσμο και πέτυχαν να επανεφεύρουν το running παπούτσι. Μαζί, απλοποίησαν το αρχικό Ultraboost από 17 σε μόλις 4 μέρη υψηλών επιδόσεων, δημιουργώντας ένα ελαφρύτερο μοντέλο, με ακόμα μεγαλύτερη επιστροφή ενέργειας, για μια νέα running εμπειρία.

Το Ultraboost 19 προσφέρει:

  • Τελειοποιημένη ενδιάμεση σόλα με 20% περισσότερο Boost για να δίνει περισσότερη ενέργεια σε κάθε βήμα.
  • Το ολοκαίνουριο Torsion Spring σε σπρώχνει μπροστά, χωρίς προσπάθεια. Το αποτέλεσμα αυτής της high-tech διαμόρφωσης είναι ένα παπούτσι που επαναφέρει περισσότερη ενέργεια και κινείται μαζί σου.
  • Το 3D Heel Frame προστατεύει το πόδι κατά την πρόσκρουση στο έδαφος, προσφέροντας ενισχυμένη υποστήριξη και σταθερότητα, για τρέξιμο γεμάτο αυτοπεποίθηση.
  • Το σώμα του παπουτσιού είναι φτιαγμένο από το ενιαίο και πρωτοποριακό Primeknit 360, το οποίο αγκαλιάζει το πόδι για περισσότερη σταθερότητα και άνεση με ελάχιστο βάρος.

 

adidas Pulseboost HD 

Το Boost HD είναι η νέα τεχνολογία της adidas για την ενδιάμεση σόλα των αθλητικών παπουτσιών, που δημιουργήθηκε για να προσφέρει ακόμα περισσότερη σταθερότητα αλλά και την ίδια απαράμιλλη απόδοση και άνεση. Είναι η νέα έκδοση της τελειότητας.

Το Pulseboost HD είναι το πρώτο παπούτσι running που ενσωματώνει την τεχνολογία Boost HD και είναι έτοιμο για oτιδήποτε απροσδόκητο συναντήσετε στο run σας στην πόλη. Πλέον, ένα ξαφνικό σταμάτημα ή μια γρήγορη αλλαγή κατεύθυνσης σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, δεν θα αποτελεί πρόβλημα για τους urban runners, όταν έχουν το Pulseboost HD στα πόδια τους.

Εκτός από το Boost HD στην ενδιάμεση σόλα του, το Pulseboost HD ενσωματώνει την τεχνολογία Continental™ Adaptive Traxion στη νέα εξωτερική του σόλαContinental™ Rubber, η οποία αναπτύχθηκε από τεχνητή νοημοσύνη, για να προσφέρει τη μέγιστη πρόσφυση στις γρήγορες αλλαγές κατεύθυνσης σε οποιαδήποτε επιφάνεια, ξηρή ή υγρή. Το πάνω μέρος του παπουτσιού είναι φτιαγμένο με την τεχνολογία Adapt Knit, ώστε να είναι το απίστευτα εύκαμπτο και να αγκαλιάζει το πόδι, όπου χρειάζεται.

 

Ο Stephan Schneider, Sr. Product Manager, της adidas Running, δήλωσε: «Το τρέξιμο σε μια πόλη είναι πολύ διαφορετικό σε σχέση με το τρέξιμο οπουδήποτε αλλού. Η κίνηση, τα φώτα και ο κόσμος κάνουν την άσκηση μια μοναδική εμπειρία υψηλών απαιτήσεων και προσωπικής ικανοποίησης. Για να δημιουργήσουμε το Pulseboost HD, ξεκινήσαμε να αναλύουμε τις συνθήκες τρεξίματος σε μια πόλη και τη θέση του ποδιού. Για παράδειγμα, οι δρομείς βασίζονται περισσότερο στο μπροστινό μέρος απ’ ό,τι στο υπόλοιπο πέλμα. Στη συνέχεια, με τη βοήθεια υπολογιστικού σχεδιασμού και, κυρίως, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες και το όραμα κορυφαίων urban runners, δημιουργήσαμε το Pulseboost HD. Πρόκειται για ένα running παπούτσι που δεν κατασκευάστηκε απλά με την τεχνογνωσία της adidas, αλλά δημιουργήθηκε από την ίδια την urban running κουλτούρα».

 

Η adidas, για να τονίσει τη συνεισφορά των urban runners της Νέας Υόρκης, του Παρισιού και του Βερολίνου στο σχεδιασμό του Pulseboost HD, πρόσθεσε συντεταγμένες των πόλεων πάνω στο παπούτσι. Επιπλέον, σε συνεργασία με την πλατφόρμα Spotify, η adidas τοποθέτησε στη γλώσσα του παπουτσιού ένα QR code που δίνει πρόσβαση σε ένα αποκλειστικό και προσαρμοσμένο στην τοποθεσία του χρήστη playlist, με σκοπό να σπρώξει κάθε urban runner πέρα από τα όριά του.

 

Μπες τώρα στο Cosmossport.gr κι ανακάλυψε και τις δυο συλλογές! Για εσένα τώρα που θέλεις να το δεις από κοντά και να το δοκιμάσεις, μπορείς να το βρεις σε ένα από τα 17 φυσικά καταστήματα μας σε όλη την Ελλάδα!

  
  
  
Επιστροφή