Η Λεπτομέρεια… που έκανε τη διαφορά στο Graffiti των Cosmos Sport για τον Γ. Αντετοκούνμπο!

Με ένα επιβλητικό γκράφιτι, απεικονίστηκε η μορφή του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο κατάστημα Δαιδάλου 1, Ηράκλειο Κρήτης, από την Νο1 Αλυσίδα Αθλητικών ειδών Cosmos Sport! Η Ιστορία του παιδιού από τα Σεπόλια που πάτησε στην κορυφή του NBA ήταν η έμπνευση για την δημιουργία μιας ιδιαίτερης τοιχογραφίας με στόχο να εμπνεύσει νέες γενιές αθλητών. Ο street art καλλιτέχνης SAME84, ήταν εκείνος που έδωσε ζωή στον άδειο τοίχο με μια εντυπωσιακή σύνθεση που απεικονίζει τον Γιάννη με την φανέλα των Milwuakee Bucks να πανηγυρίζει και να καρφώνει!

Το αποτέλεσμα εντυπωσίασε ακόμα και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος χάρισε σε comment του μέσω των social media MVP «καρδούλα» στο Cosmos Sport Instagram Account!

Η αφοσίωση, τα όνειρα, η σκληρή δουλειά, η ταπεινότητα, το χαμόγελο και φυσικά η οικογένεια, είναι αξίες που ταυτιζόμαστε. Αυτό μας ενέπνευσε ώστε να συνδυάσουμε την τέχνη, για να περάσουμε το μήνυμα ότι από όπου και αν ξεκινήσεις, από οπού και αν προέρχεσαι, αν το θέλεις πραγματικά, μπορείς να φτάσεις στην κορυφή!

  
  
  
Επιστροφή