8 Παπούτσια που περίμενες για τις Εκπτώσεις!

Η στιγμή που περίμενες έφτασε… #ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ! Ναι, είναι αλήθεια! Οι εκπτώσεις έως -50% ξεκίνησαν στα Cosmos Sport και δεν υπάρχει καταλληλότερη ώρα για ν’ αποκτήσεις τα νέα σου παπούτσια – που μεταξύ μας, ίσως περίμενες καιρό να κάνεις δικά σου!

Πάμε να δούμε ποια ανδρικά και γυναικεία παπούτσια, δεν πρέπει να χάσεις;

 

Ladies first…

 

adidas Performance UltraBoost

Αν ανήκεις στις runner-addicts μην το σκέφτεσαι! Τώρα θα βρεις το adidas Performance UltraBoost από 149.95€ ΜΟΝΟ με 80€! Εκτός από την απίστευτη τιμή, θα έχεις σίγουρα μια μοναδική εμπειρία τρεξίματος, με επαναστατική τεχνολογία boost και σίγουρη στήριξη σε όλο το πέλμα!

ΗΙΝΤ: Ακόμα κι αν το τρέξιμο δεν είναι το στοιχείο σου, μη διστάσεις να το συνδυάσεις με το biker shorts σου κι ένα oversized T-shirt, για να έχεις ένα full stylish athleisure look!

 

Converse One Star Platform    

Ένα sneaker με δίπατη, bold σόλα και premium σουέτ, δεν μπορεί να λείπει από τη συλλογή σου! Το One Star Platform μπορείς να το κάνεις δικό σου τώρα μόνο με 50€ από 89.90€! Θα σε συνοδεύει στις urban εμφανίσεις σου από το πρωί μέχρι το βράδυ, αφού συνδυάζεται πανεύκολα είτε με το beloved denim σου κι ένα T-shirt, είτε με το girly φόρεμά σου!

 

Nike Tanjun

Αν καθημερινά «ψηφίζεις» sporty style, το Nike Tanjun είναι μία πολύ καλή επιλογή… Ειδικά με τέτοια τιμή! Μπορείς να το φορέσεις με το κολάν σου, με τα σορτς σου ή ακόμα και με το denim σου. Φυσικά, μπορείς να γίνει αγαπημένη επιλογή για το γυμναστήριο, το jogging ή τα χαλαρά σου sessions! Το μόνο σίγουρο; Θα έχεις στυλ άψογα συνδυασμένο με την άνεση! ?

 

Vans UA ComfyCush Era

Για το τέλος αφήσαμε ένα αγαπημένο sneaker της σαιζόν… Το Vans UA ComfyCush Era με ρετρό διάθεση και vibrant χρώματα, θα απογειώσει το street-style σου! Συνδυάζεται πραγματικά με όλα τα outfits, από το πρωί μέχρι το βράδυ και είναι ένα πραγματικά basic κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα! Από 80€ τώρα το βρίσκεις 60€… Το νούμερό σου όμως θα το βρεις;

 

And now… Gentlemen’s World!

 

Under Armour UA HOVR Phantom Highlighter

Under Armour UA HOVR Phantom Highlighter

Ιδανικό για μικρές ή μεγάλες αποστάσεις. Άνεση, υποστήριξη, καινοτόμες τεχνολογίες και… Hot τιμή! Θέλεις να διαβάσεις κάτι άλλο; Ναι, θέλεις! Αυτό που σου προτείνουμε είναι να το επιλέξεις πέρα από τις προπονήσεις σου και για τα lifestyle outfits σου! 

 

New Balance 574

New Balance 574

Κομψό, με premium σχεδιασμό κι έμπνευση από την κληρονομιά της New Balance, το New Balance 574 θα γίνει η καθημερινή σου επιλογή! Με το τζιν, το chino, το jogger παντελόνι ή το cargo σορτς σου, θα δείχνει απλά υπέροχο! Συνδυάζεται εύκολα σε πολλές lifestyle περιστάσεις και έχεις την ευκαιρία να το αποκτήσεις με 75€ από 99.95€… Το’ χεις;

 

Nike Air Zoom Pegasus 36

Nike Air Zoom Pegasus 36

Μετά από δύο δεκαετίες επέστρεψε για να χαρίσει μοναδική εμπειρία στο τρέξιμο και γενικότερα στη fitness προπόνησή σου. Ανανεωμένος σχεδιασμός και ειδικές τεχνολογίες, θα προστατεύσουν το πέλμα σου, χαρίζοντας απίστευτη αίσθηση. Ακόμα κι αν το θες για τις sporty εμφανίσεις σου, είναι αυτό που λέμε «The Right Choice»! To καλύτερο; Μπορείς να τα αποκτήσεις σε super τιμή!

 

adidas originals superstar

adidas originals superstar

Τα έχεις δει ξανά και ξανά, φορεμένα από άνδρες, γυναίκες, ακόμα και παιδιά! Τα adidas Originals Superstar, παραμένουν εδώ και χρόνια top επιλογή! Με βαριά κληρονομιά, signature design από την adidas και καταπληκτική τιμή, ήρθε η ώρα να ανανεώσεις τα καθημερινά outfits σου! Και που’ σαι! Μην ξεχάσεις να τα φορέσεις πραγματικά με όλα σου τα ρούχα! ?

 

Μην περιμένεις άλλο! Είναι η ευκαιρία σου!

Μπες τώρα στο Cosmossport.gr ή έλα στο κοντινότερο κατάστημα Cosmos Sport και ανακάλυψε ό,τι ψάχνεις με #ΕΚΠΤΩΣΗ έως -50%!

  
  
  
Επιστροφή