MAZI την νέα χρονιά Cosmos Sport & ΟΦΗ με νέα εντυπωσιακή Φανέλα!

Με σημείο αναφοράς τις κοινές ρίζες και το βλέμμα στο μέλλον, τα Cosmos Sport και η ΠΑΕ ΟΦΗ θα είναι ΜΑΖΙ και την Νέα χρονιά! Η παρουσίαση της συνεργασίας και των νέων εμφανίσεων έγινε την Τετάρτη 3 Ιουλίου στο ενετικό λιμάνι της πόλης, με φόντο το Φρούριο Κούλε σε πανηγυρικό κλίμα και σε ρυθμούς της Μπαταλά.  


Τη νέα εποχή της εμβληματικής ομάδας σηματοδοτούν οι ανανεωμένες εμφανίσεις των παικτών από την κορυφαία αθλητική εταιρία Puma, οι οποίες θα διατεθούν από τα Cosmos Sport, τον αποκλειστικό χορηγό αθλητικού υλικού της ΠΑΕ ΟΦΗ!  
 
Όπως ανέφερε και ο CEO των Cosmos Sport,  Μιχάλης Τσικνάκης, με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου όλη η κολεξιόν θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κατάστημα Cosmos Sport της οδού 1821 και φυσικά στο www.cosmossport.gr. Το όραμα είναι και η δημιουργία μιας μπουτίκ στο Γεντί Κουλέ στα πρότυπα των μεγάλων Ευρωπαϊκών ποδοσφαιρικών Club.


Η πρώτη εμφάνιση του ΟΦΗ είναι η κλασσική ριγέ, ασπρόμαυρη, με μια ιδιαίτερη λευκή λεπτομέρεια στο στήθος. Με τεχνολογία Dry Cell για τον ιδρώτα, η φανέλα παραμένει στεγνή και ελαφριά βοηθώντας τους ποδοσφαιριστές να έχουν καλύτερη απόδοση κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Η δεύτερη εμφάνιση του ΟΦΗ είναι σε λευκό χρώμα, με γκρι λεπτομέρειες. Μια πολύ ιδιαίτερη φανέλα, η οποία αποδεικνύει ότι φέτος οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ εκτός από την κορυφαία τεχνολογία στις εμφανίσεις τους θα έχουν και φινέτσα. 

Η τρίτη εμφάνιση είναι σε σκούρο γκρι χρώμα, minimal και δυναμική. Αντίστοιχη σε ποιότητα και σχεδιασμό κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων όπως η Μίλαν, η Μάντσεστερ Σίτι και η Ντόρντμουντ. 

Οι τερματοφύλακες θα έχουν τη δική τους εμφάνιση σε χρώματα κίτρινο, μωβ και γαλάζιο. Πρόκειται επίσης για μια φανέλα που συνδυάζει την ελαστικότητα, με την τελευταία τεχνολογία της Puma. 
 
Η οικογένεια των Cosmos Sport είναι περήφανη γι’ αυτή τη συνεργασία και εύχεται μια καλή και υγιή ποδοσφαιρική σεζόν στην ομάδα του ΟΦΗ. 

  
  
  
Επιστροφή