3ο Τουρνουά Summer Hoops Herakleion 3on3 powered by Cosmos Sport!

Κάτι μοναδικό έρχεται ξανά στο Ηράκλειο και σίγουρα θα συναρπάσει τους φίλους του μπάσκετ κι όχι μόνο! Το όνομά του; Summer Hoops Ηράκλειο 2019!

20-21 Ιουλίου στις 17:00 το Cosmos Sport, περιμένει εσένα και την ομάδα σου, στην παραλία του «News Beach Bar» στον Καρτερό, για ένα όχι συνηθισμένο παιχνίδι μπάσκετ, ή πιο απλά… Για ένα παιχνίδι Beach Basketball!

Το Cosmos Sport λοιπόν, σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, διοργανώνει ξανά, ένα παιχνίδι «3 on 3» στην άμμο, με σκοπό να περάσουμε όλοι καλά και να δημιουργήσουμε τα πιο δυνατά summer vibes!

 

Ποιοι είναι οι κανόνες;

Αρχικά, οι ομάδες θα αποτελούνται από τρία άτομα κι ένα αναπληρωματικό. Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός στη ηλικία. Μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι! Οι κανόνες παραμένουν κοινοί με του μπάσκετ με κάποιες μικρές παραλλαγές! Δεν θα επιτρέπεται η ντρίπλα και οι περίοδοι κάθε αγώνα, θα είναι δύο των 8′, με χρόνο επίθεσης 15”! Επίσης, θα επιτρέπονται μέχρι δύο βήματα και σε κάθε καλάθι θα αλλάζει η κατοχή της μπάλας.

 

Άλλες πληροφορίες 

• Οι ομάδες χωρίζονται σε 4 γκρούπ βάση ηλικίας: 11-13 χρονών | 14-16 χρονών | 17 έως 18 χρονών | 19+ χρονών

• Συμμετοχές γίνονται δεκτές έως της 13/07 όπου θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση των αγώνων.

• Ο τρόπος διεξαγωγής των αγώνων καθορίζεται από τον αριθμό των συμμετεχόντων ομάδων.

• Άτομα με προβλήματα υγείας απαγορεύεται να συμμετάσχουν.

 

Που μπορώ να κάνω την εγγραφή μου;

Φτιάξε την ομάδα σου και τρέξε να κάνεις την εγγραφή σου – καθώς ο αριθμός συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος (!) – στη ηλεκτρονική πλατφόρμα ΕΔΩ!

Tο πακέτο συμμετοχής θα έχει κόστος 10 € / άτομο και θα αποτελείται από Doubleface φανέλα & καπέλο, της διοργάνωσης!

 

Φυσικά θα παρέχονται δωρεάν νερά και ισοτονικά, που θα σε τονώνουν κατά τη διάρκεια των αγώνων και θα υπάρχει στον χώρο ιατρός και φυσιοθεραπευτής, σε περίπτωση τραυματισμού!

Μέχρι το τέλος των αγώνων, θα υπάρξουν διαγωνισμοί και πολλές εκπλήξεις. Tο Cosmos Sport, θα βραβεύσει τους νικητές, ενώ η δυνατή μουσική θα δίνει τον ρυθμό για ένα πάρτυ στην άμμο!

Φτιάξε λοιπόν την δική σου dream team κι έλα να ζήσουμε την πιο δυνατή εμπειρία μπάσκετ στην άμμο!

 

  
  
  
Επιστροφή