Hot επιλογές σε Μαγιό για το 2019

Η θερμοκρασία έχει ανέβει αισθητά και πλέον το μόνο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό είναι… Παραλία, ηλιοθεραπεία, διακοπές, cocktail και άλλες τέτοιες summer καταστάσεις! Όμως καλοκαίρι χωρίς στυλάτο μαγιό #NotHappened!
Γι’ αυτό κι εμείς επιλέξαμε hot picks σε μαγιό για το φετινό καλοκαίρι για να κάνεις το δικό σου statement στην παραλία!

Ολόσωμο
Τα τελευταία χρόνια το ολόσωμο έχει γίνει η αγαπημένη επιλογή για αρκετές γυναίκες ανεξαρτήτου ηλικίας. Είτε πρόκειται για prints & σχέδια, είτε για μονόχρωμα… Tα ολόσωμα είναι μοντέρνα και εντυπωσιακά. Κάνοντας τη σωστή επιλογή, μπορείς εύκολα, να τονίσεις τις καμπύλες σου και να βγάλεις προς τα έξω, την πιο θηλυκή πλευρά σου!
Just to know… Τα prints και γενικότερα τα patterns, έχουν την τιμητική τους! Leopard, διαχρονικό polka dotted, ριγέ μοτίβο, ή κάποιο ethnic χρωματιστό σχέδιο θα κλέψουν σίγουρα τις εντυπώσεις!
Ένας άλλος τρόπος, που μπορείς να συνδυάσεις το ολόσωμο μαγιό σου, είναι απλά φορώντας το μαζί με το αγαπημένο σου τζιν ή κάποια φούστα για τις βραδινές σου εξόδους.

Μπικίνι
Έχει μείνει στο μυαλό όλων το high-cut bikini bottom, τόσο για το ιδιαίτερο στυλ του, είτε για τον τρόπο που αναδεικνύει τα πόδια σου! Είναι ένα από τα top trends και κολακεύει τους περισσότερους σωματότυπους. Ακόμα ένα hot trend του καλοκαιριού είναι τα ψηλόμεσα vintage μπικίνι! Κολακεύουν τη μέση σου και προσδίδουν extra πόντους θηλυκότητας!
Και στα μπικίνι, ισχύει το ίδιο, όπως και με τα ολόσωμα… Τα prints κυριαρχούν, leopard, polka dots, floral, γραμμικά μοτίβα, έντονα χρώματα, παστέλ αποχρώσεις, είναι αυτά που θα φορεθούν φέτος το καλοκαίρι.

Αθλητικά μαγιό

Μπορεί το καλοκαίρι, να είναι για κάποιους μόνο ηλιοθεραπεία, αλλά υπάρχουν και κάποιοι, που παρ’ όλη τη ζέστη, δε χάνουν ευκαιρία για το αγαπημένο τους sport. Σε αυτούς προτείνουμε, να επιλέξουν κάποιο αθλητικό μαγιό, είτε αυτό είναι ολόσωμο, είτε είναι μπικίνι. Διαθέτουν καλύτερο και πιο σταθερό κράτημα για να έχεις μεγάλη άνεση, σε κάθε σου κίνηση!

Στα καταστήματα Cosmos Sport & στο Cosmossport.gr θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε κάθε είδος μαγιό & σε διάφορα σχέδια και χρώματα.
Όπως θα δεις οι επιλογές σου είναι πολλές και αν θέλεις να συμπληρώσεις & το beach look σου, ρίξε μια ματιά και στα αξεσουάρ μας!

  
  
  
Επιστροφή