Καλοκαιρινά Φορέματα που θα φορεθούν το 2019!

Οι ζεστές μέρες έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους και όσο να ‘ναι τα φορέματα, αυτή την εποχή του χρόνου, έχουν μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό! Ήρθε η ώρα να δούμε ποια είναι τα trends, όσον αφορά τα φορέματα. 

Βέβαια, τη μόδα την φέρνεις πάντα στα μέτρα σου, και αυτό είναι και το μοτο που στέλνουν τα κορυφαία brands, για το 2019. Αυτό θα κάνουμε κι εμείς! Αυτή τη φορά θα σου προτείνουμε, σύμφωνα με τα trends, τις TOP επιλογές φορεμάτων που υπάρχουν online, αλλά και στα καταστήματά μας!

1) How about prints;

Τα prints ήταν, είναι και θα είναι πάντα must, είτε αυτό είναι animal print, είτε είναι floral… Η δική μας πρόταση τώρα, είναι γεμάτη με τροπικά vibes. Με αυτά δε γίνεται να μην ξεχωρίσεις στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις! Αυτό το φόρεμα, εκτός από το Originals attitude της adidas έχει άνετη εφαρμογή και προσφέρει αίσθηση πολυτέλειας!

2) DotsDots… Και πάλι dots!

Αν ανήκεις στις γυναίκες που αναπολούν τις vintage τάσεις της μόδας και λατρεύουν το ρετρό, επίλεξε πουά! Ένα φόρεμα εμπνευσμένο από το μπασκετικό στυλ των ‘90s με την υπογραφή της adidas, που θα απογειώσει το lifestyle σου! Το πουά τύπωμα σε όλη την επιφάνεια, σε συνδυασμό με τις τρεις χαρακτηριστικές λωρίδες της adidas, σου επιτρέπει να δώσεις ένα διαφορετικό look στην μέρα σου!

3) Navy style & Stripes

Η ρίγα και γενικά το Navy Look, είναι στην μόδα αρκετά χρόνια τώρα -Και μεταξύ μας; Δε νομίζουμε να φύγει!-  Ωστόσο εμείς θα σου προτείνουμε μία παραλλαγή του ναυτικού στυλ, με έμπνευση από το ρετρό στυλ, σε κόκκινο και μπλε χρώμα. Διαθέτει γραμμή-Α, η οποία θα κολακεύει απόλυτα την σιλουέτα σου! Είμαστε σίγουροι, ότι αυτό το φόρεμα θα γίνει αγαπημένη επιλογή για τα καθημερινά σου outfits.

4) Ξεθωριασμένα Denim

Back to ‘80s! Σκουρόχρωμα τζιν υφάσματαΟύτε να το σκέφτεσαι! Αυτό το καλοκαίρι θα επιστρέψουν τα ξεθωριασμένα τζιν υφάσματα, στις πιο γαλάζιες αποχρώσεις τους. Tο φόρεμα που σου προτείνουμε, είναι Top επιλογή για τις μέρες του καλοκαιριού! Το vintage ύφος του και η χαριτωμένη εμφάνισή του,θα σου χαρίσουν μοναδικές στιγμές αυτό το καλοκαίρι!

Όλες οι παραπάνω προτάσεις σίγουρα θα κλέψουν τις εντυπώσεις… Όμως για να δημιουργήσεις μια extra stylish και ολοκληρωμένη εμφάνιση, πρέπει να προσθέσεις στο outfit σου και τα κατάλληλα αξεσουάρ! Σίγουρα θα χρειαστείς κάποια τσάντα, ίσως κάποια ζώνη ή ένα καπέλο ή γιατί όχι και γυαλιά ηλίου!

Στο Cosmossport.gr και στα καταστήματα Cosmos Sport μπορείς να βρεις ό,τι χρειάζεσαι, για να κάνεις όλα τα καλοκαιρινά σου outfit super-hot!

See what’s new → Ρούχα, Παπούτσια Αξεσουάρ

 

  
  
  
Επιστροφή