Μοναδικές ιδέες για μοντέρνο ανδρικό ντύσιμο με βερμούδα!

Booyz Summer’s calling! Τα καλοκαιρινά έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους! Η βερμούδα είναι η αγαπημένη επιλογή όλων των ανδρών, ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Όποτε, σκεφτήκαμε «Τι καλύτερό από το να σου δείξουμε πως να έχεις ένα μοντέρνο ντύσιμο με βερμούδα;» έτσι με πολύ απλό και έξυπνο τρόπο, θα είσαι πάντα καλοντυμένος όπου και αν βρίσκεσαι!

Είτε προτιμάς τα πουκάμισα, είτε τα μπλουζάκια, το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα σε βοηθήσουμε να δημιουργήσεις τα πιο στυλάτα summer outfits

Let’s start!

Βερμούδα με μπλούζα

Μια βερμούδα σε συνδυασμό με μία αγαπημένη σου μπλούζα, αποτελεί το πιο συνηθισμένο καλοκαιρινό outfit για τους άνδρες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα το χαρακτηρίζαμε βαρετό ή άκομψο. Αρκεί, να δώσεις προσοχή στο στυλ των υφασμάτων.

Ένα από τα σορτς – βερμούδες που θα πρέπει να έχεις στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα, είναι σίγουρα μία chino βερμούδα. Είναι ιδανική τόσο για τις βραδινές σου εξόδους όσο και για τις καθημερινές σου βόλτες. Μπορείς πολύ εύκολα να την φορέσεις με ένα απλό t-shirt -για μια όχι τόσο επίσημη εμφάνιση-, αλλά και με ένα πιο «σικ» top, όπως κάποιο polo t-shirt.

Αν ωστόσο επιλέξεις υφασμάτινη βερμούδα, προτίμησε να τη συνδυάσεις με μία μπλούζα polo, που θα κάνει το ντύσιμο σου να φαίνεται πιο κομψό. Δώσε προσοχή στα χρώματα. Όσο ωραία και αν είναι τα υφάσματα, αν δεν ταιριάζουν τα χρώματα, μεταξύ τους, το αποτέλεσμα θα είναι… #toobad!

Τι κι αν αλλάζει η μόδα, τα jean παντελόνια και σορτς, θα είναι τα μόνα που θα έχουν πάντα μια ξεχωριστή θέση σε κάθε ντουλάπα και μπορείς να την συνδυάσεις είτε με μονόχρωμα T-shirts, είτε με T-shirts, που διαθέτουν διάφορα prints.

Βερμούδα με πουκάμισο

Το πουκάμισο, λόγω του υφάσματος και της αυξημένης θερμοκρασίας τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορεί να μην προτιμάται από αρκετούς άνδρες. Ωστόσο, είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι αν θέλεις μια πιο σοβαρή και επίσημη εμφάνιση. Ταιριάζει τέλεια με κάθε τύπο βερμούδας, υφασμάτινη, chino, jean με τα πάντα!  Be careful with the colors!  Καθώς κοιτάς τον καθρέπτη, μη σε παρασύρει η γοητεία σου και παραλήψεις κάποιες ατέλειες! Να είσαι πάντα σίγουρος ότι το χρώμα της βερμούδας, ταιριάζει απόλυτα με αυτό του πουκάμισου! And… You’re gonna be on top! 

Don’t forget your accessories! Τα αξεσουάρ είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος για να κάνεις ένα outfit ακόμα πιο τέλειο! Φόρεσε ένα ωραίο ρολόι, ένα καπέλο ή κάποιο μακρύ κολιέ και κάνε την κάθε σου εμφάνιση ακόμα πιο ξεχωριστή!

Αυτοί ήταν κάποιοι από τους τρόπους που θα μπορούσες να συνδυάσεις τις βερμούδες σου αυτό το καλοκαίρι! Στο Cosmos Sport μπορείς να βρεις αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι για να κάνεις όλα τα καλοκαιρινά σου outfit super-hot!

See what’s new → Ρούχα, Παπούτσια Αξεσουάρ

 

  
  
  
Επιστροφή