Κομμάτια που θα φορέσεις στην παραλία αλλά & στη βόλτα σου!

Το καλοκαίρι επέστρεψε δυναμικά – επιτέλους(!) – και μια βόλτα στην παραλία & μερικές βουτιές ποτέ δεν έβλαψαν κανέναν! 😉 Είναι από τα λίγα μέρη όπου μπορείς να εγκαταλείψεις τις έγνοιες σου, το άγχος σου, όχι όμως και το στυλ σου!

Ποια είναι όμως τα κομμάτια που θα φορέσεις στην παραλία, αλλά θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο και σε κάποια σου casual έξοδο;

T-shirt: Φαρδύ, στενό, cropped, oversized, με στάμπα ή χωρίς…

To Νο1 βασικό κομμάτι του καλοκαιριού δεν είναι άλλο, από το t-shirt φυσικά! Μπορείς να το φορέσεις στην παραλία με το relaxed σου σορτσάκι, ενώ αν διαλέξεις κάποιο σε έντονο χρώμα, το outfit σου μπαίνει αυτόματα σε summer mood!

Ο ανδρικός πληθυσμός μπορεί να το τιμήσει με κάποια chino βερμούδα στην καλοκαιρινή του έξοδο και ο γυναικείος, μέσα από ένα floral playsuit με λεπτά τιραντάκια και loose γραμμή! Αν το t-shirt είναι σε λευκή απόχρωση.. Extra Bonus!

Σορτσάκια : Denim, relaxed, mélange…

 Όποιο και αν διαλέξεις αποκλείεται να κάνεις λάθος, καθώς είναι το κομμάτι που θα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ! Επιπλέον δεν είναι μυστικό, ότι το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για να υποκύψεις σε έντονα χρώματα και prints, χωρίς να δείχνεις kitch!

Για να συνδυάσεις το στυλ με την άνεση στην παραλία επέλεξε κάποιο σε χαλαρή γραμμή, ενώ όσο αφορά τις βόλτες σου μπορείς να το συνδυάσεις κυριολεκτικά με τα πάντα! Πουκάμισο, t-shirt, crop, oversized top… Η επιλογή είναι καθαρά δική σου!

Πουκάμισο: H απόλυτη εναλλακτική της πουκαμίσας & του t-shirt!

Το πιο παρεξηγημένο ρούχο για την παραλία είναι το πουκάμισο… Κακώς! Ένα ελαφρύ, αέρινο κομμάτι, αποτελεί την απόλυτη εναλλακτική λύση της πουκαμίσας και του t-shirt. Άσε που είναι must-have για κάποιο βραδινό beach party!

Προτίμησε να το συνδυάσεις στην παραλία με κάποια μοντέρνα σαγιονάρα, όπως οι adidas adilette και στην πόλη με άνετα sneakers από καμβά, που θα κρατήσουν το στυλ σου στα ύψη και εσένα δροσερό, καθώς επιτρέπουν τη διαπνοή… Δύο σε ένα δηλαδή! ?

Σαγιονάρες: Ανθεκτικές, άνετες, μοντέρνες!

Αργά ή γρήγορα όλοι υποκύπτουμε στα σανδάλια ή στις σαγιονάρες, οπότε φρόντισε να διαλέξεις τη σωστή! Προφανώς απέφυγε να τις φορέσεις με κάλτσα – εκτός αν θέλεις να μοιάζεις με μεσήλικα τουρίστα – και κάνε στην άκρη τα πολύ formal ρούχα σου!

Μπορεί να είναι απλά ένας άνετος πάτος με διχάλα, όμως και γι’ αυτές υπάρχει Dress Code! Το πιο δροσερό και καλοκαιρινό παπούτσι όταν είναι μινιμαλιστικά κατασκευασμένο από καουτσούκ κράτα το αποκλειστικά για.. τα παιχνίδια στην άμμο!

Όταν όμως το glitter, τα μοτίβα και οι δερμάτινες ή από καμβά κατασκευές μπαίνουν στο παιχνίδι, τότε οι κανόνες αλλάζουν!

 

Μπορείς να δεις εδώ τη γυναικεία μας συλλογή από:

T-shirts

Σορτσάκια

Πουκάμισα

Σαγιονάρες

Κολάν

 

Και εδώ τη ανδρική μας από:

T-shirts

Σορτσάκια

Πουκάμισα

Σαγιονάρες

  
  
  
Επιστροφή