Τα Cosmos Sport μοίρασαν χαμόγελα στην Στέγη Ανηλίκων Αρρένων Ηρακλείου!

Υπάρχει μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να σου χαρίζουν το χαμόγελο τους, παιδιά που έχουν στερηθεί πολλά πράγματα στη ζωή τους; Επειδή, λοιπόν, η Cosmos Sport πιστεύει σε αξίες όπως η αλληλεγγύη, υποστηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο δράσεις και οργανισμούς με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Η αποστολή μας για διανομή παπουτσιών & ρούχων των μικρών φίλων, στην στέγη ανηλίκων, μας χάρισε στιγμές και συναισθήματα που δύσκολα περιγράφονται με λέξεις.

Μέσα από την επαφή με τα παιδιά, νιώθουμε πραγματικά ότι επιστρέφουμε αξία στην κοινωνία και σε ανθρώπους που πραγματικά στερούνται είδη που για όλους φαντάζουν δεδομένα. Είναι σίγουρα στην φιλοσοφία και νιώθουμε πως ο ρόλος μας είναι να στεκόμαστε δίπλα σε συνανθρώπους που έχουν την ανάγκη.

Τι είναι η Στέγη ανηλίκων;

Η Στέγη Ανηλίκων Αρρένων Ηρακλείου, είναι ένας χώρος “ημιαυτόνομης” διαβίωσης, στην οποία ζουν αγόρια σχολικής ηλικίας (6-18 ετών). Πρόκειται για την μοναδική δομή που μπορούν να φιλοξενηθούν αγόρια στο Νομό Ηρακλείου. Η Στέγη, εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού, λειτουργεί 5 μέρες την εβδομάδα. Τα παιδιά κάθε Σαββατοκύριακο επιστρέφουν στο στενό ή ευρύτερο οικογενειακό τους περιβάλλον, στα πλαίσια της αποιδρυματοποίησης.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Η Στέγη ανηλίκων Ηρακλείου βρίσκεται στην Πολυχρονάκη Κωνσταντίνου 5, στον Μασταμπά. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι  2810310092, προϊστάμενος κ.Γιάννης Μιχελινάκης (από Κυριακή βράδυ έως Παρασκευή απόγευμα είναι ανοικτά).

  
  
  
Επιστροφή