Κλείσε δωρεάν την πρώτη σου Fitness δραστηριότητα με την συνεργασία Cosmos Sport Χ Fithabits!

Το Καλοκαίρι είναι προ των πυλών, ο καιρός ανοίγει και στο μυαλό έρχονται εικόνες από μπάνια στην θάλασσα και ηλιόλουστες παραλίες. Εντάξει… μπορεί να μην πρόλαβες το χειμώνα να ξεκινήσεις κάποια δραστηριότητα για να είσαι Fit αλλά ποτέ δεν είναι αργά… και να η ευκαιρία με την νέα συνεργασία της Cosmos Sport X Fithabits που φέρνει όλες τις Fitness δραστηριότητες, Γυμναστήριο, η Yoga, Pilates, Personal Training κ.α. με ένα κλικ στην οθόνη του κινητού σου. Είσαι έτοιμος λοιπόν για δυναμικό ξεκίνημα στον κόσμο του Fitness & Wellness και μάλιστα με εντελώς δωρεάν δοκιμή?

Με κάθε αγορά από τα CosmosSport σε περιμένει ένα κουπόνι Fithabits που επιτρέπει με λίγα μόνο clicks και μέσω του Fithabits Application να κλείσεις θέση σε μία fitness δραστηριότητα είτε εντελώς δωρεάν είτε με έκπτωση συνολικής αξίας 10 ευρώ.

Τι είναι το Fithabits;
Είναι ο πιο εύκολος τρόπος να κλείσεις την δραστηριότητα που σε ενδιαφέρει! Θα βρεις αυτό ακριβώς που ψάχνεις, ανάμεσα σε 1700+ δραστηριότητες, στην περιοχή σου! Και φυσικά όλη αυτή η διαδικασία είναι πάρα πάρα πολύ απλή και καθόλου χρονοβόρα!
Ο Ρένος Ρώτας ήταν ο πρώτος που παρέλαβε την παραγγελία του και κέρδισε το πρώτο του κουπόνι για ΔΩΡΕΑΝ το πρώτο session της δραστηριότητας που επιθυμεί. Τσέκαρε το βίντεο και δες βήμα βήμα πως κλείνει τη θέση του!

  
  
  
Επιστροφή