Το μπασκετικό ραντεβού μεταξύ Cosmos Sport & ΟΦΗ είχε κοινωνικό μήνυμα!

Η Ιδέα για έναν διαφορετικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων μπάσκετ του O.Φ.Η. & Cosmos Sport έγινε πράξη την Τετάρτη 24/4 στο γήπεδο 2 Αοράκια.  Οι δυο ομάδες βρέθηκαν στο παρκέ με κοινό σκοπότην ενίσχυση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη από τρόφιμα. Εισιτήριο για το κοινό, να κρατούν τρόφιμα μακράς διαρκείας, τα οποία ανέλαβε να διανείμει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Κίτρινη αποστολή»!

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που ήρθαν κρατώντας 2 & 3 σακούλες στα χέρια. Πολύ όμορφο και συγκινητικό ήταν το γεγονός, ότι πολλοί γονείς έφερναν τα παιδιά τους και τους εξηγούσαν πόσο σημαντικό είναι να μοιράζεσαι και να βοηθάς!

 

About the Game!

Νικητές του αγώνα ήταν η ομάδα τoυ ΟΦΗ, η οποία προηγήθηκε με 88 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Cosmos Sport έφτασε τους 68 βαθμούς. Τον ρυθμό του αγώνα έδιναν, και για τις δύο ομάδες, οι κερκίδες, που δεν σταμάτησαν να ζητωκραυγάζουν σε κάθε καλάθι.

Βέβαια, πέρα από τους παίκτες των ομάδων, καλάθια έβαλαν και οι μικροί φίλοι τις ομάδας Cosmos Sport και της ομάδας του ΟΦΗ. Κάποιοι από αυτούς κέρδισαν δώρα από τα καταστήματα Cosmos Sport. Πιο συγκεκριμένα, 4 παιδιά, τα οποία έβαλαν τα περισσότερα καλάθια, στα πλαίσια ενός παιχνιδιού, κέρδισαν από μία μπάλα μπάσκετ.

Τα δώρα όμως δεν ήταν μόνο για τους μικρούς μας φίλου, καθώς έτρεχε ένας διαγωνισμός και στο Instagram από τον οποίο 5 τυχεροί κέρδισαν μπλουζάκια Hoops For Hope!

Στις εξέδρες του γηπέδου, βρέθηκαν από πλευράς ΟΦΗ ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηλίας Πουρσανίδης, οι προπονητές της ομάδας Χάιμε Βέρα και Αλεχάντρο Ίσις, καθώς και οι ποδοσφαιριστές Νίκος Κοροβέσης, Φελίπε Φερέιρα, Ίσμαιλ Σάσι, Ρικάρντο Βαζ, Δημήτρης Σωτηρίου, Κώστας Γιαννούλης και Άγγελος Οικονόμου. Όλοι τους παρακολούθησαν τον αγώνα και έδωσαν τσάντες με τρόφιμα μακράς διάρκειας στην “Κίτρινη Αποστολή”, ενισχύοντας έτσι το σημαντικό έργο της.

Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε από κάθε ενέργεια με φιλανθρωπικό χαρακτήρα είναι ότι όλοι μπορούμε και πρέπει να βοηθάμε, με τον δικό του τρόπο ο κάθε ένας!

Together we make cosmos a better place!!

  
  
  
Επιστροφή