Spring in Style με Top προτάσεις για φέτος το Πάσχα!

Έφτασε η στιγμή που κάθε βαφτιστήρι λατρεύει! Όοοχι, δεν μιλάμε για τα γενέθλιά του, αλλά για το Πάσχα!  Ξέρεις με τι χαρά περιμένει να πάρει τη λαμπάδα του και φυσικά πόσο ενθουσιασμένο θα είναι αν αυτή συνοδεύεται με ένα σούπερ ντούπερ ουάου δώρο! Σαν σωστός νονός, θέλεις να χαρίσεις κάτι μοναδικό, κάτι που θα εκπλήξει όχι μόνο τους μικρούς, αλλά και τους μεγάλους!

Όποτε εμείς είμαστε εδώ, για να σε βοηθήσουμε να κάνεις τα τέλεια δώρα, που όλοι θα λατρέψουν!

Από τα παπούτσια φαίνεται ο νονός!

Ναι, φαίνεται κλασικό, αλλά εδώ και πάρα πάρα πολλά χρόνια, ο νονός, μαζί με τη λαμπάδα παίρνει και παπούτσια. Σκέψου, ότι τα χρόνια είναι τόσα πολλά, που σε λίγο κι αυτό θα καταταχθεί στα Πασχαλινά έθιμα!

Πέρα από αυτό όμως, τα παπούτσια είναι αυτά που κάνουν ωραίο ένα Outfit και εσύ θέλεις να έχεις ένα στυλάτο βαφτιστήρι! Σωστά;

Αν τώρα, έχεις βαφτίσει τον μικρό Ρονάλντο, τον Jordan ή κάποιον άλλο αθλητή, μπορείς να επιλέξεις αμέτρητα sneakers από brand όπως adidas Performance, Nike, Under Armour ή Asics.

Στην περίπτωση βέβαια, που το μικρό είναι γεννημένο fashion-icon, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε adidas Originals, Toms, Tommy Jean, Converse ή Vans.

 

Το outfit της Ανάστασης είναι του νονού!

Αρκετά συνηθισμένο μεν, πολύ χρήσιμο δε! Τα παιδιά μεγαλώνουν συνεχώς και χρειάζονται πολύ συχνά ανανέωση στη γκαρνταρόμπα τους! Εσύ αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να του χαρίσεις μοναδική εμφάνιση για να κλέψει τις εντυπώσεις!

Τα αγοράκια θα ενθουσιαστούν με ένα πουκάμισο Tommy Jeans ή κάποιο T-shirt μαζί με ένα Jean παντελόνι ή ένα chino!

Οι μικρές μας φίλες, θέλω σίγουρα κάτι αρκετά κοριτσίστικο και τι πιο girly από ένα όμορφο ανοιξιάτικο φορεματάκι;

 

Αξεσουάρ για το τέλειο outfit!

Ναι, καλά όλα αυτά, αλλά όλοι ξέρουν ότι ένα outfit χωρίς αξεσουάρ δεν είναι ολοκληρωμένο! Όποτε τι καλύτερο από όμορφες κάλτσες Βασικά, τι καλύτερο από ένα ολόκληρο kit με στυλάτες κάλτσες που απεικονίζουν διάφορα σκίτσα;

Αν τώρα πάλι μιλάμε για τους μικρούς αθλητές, μπορείς να επιλέξεις τον απαραίτητο εξοπλισμό για το κολυμβητήριο, το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ ή το τένις και να τον κάνεις να νιώθει σαν επαγγελματίας αθλητής!

 

Ποιο παιδί δεν αγαπά τα παιχνίδια;

Κάτσε  θα σου πούμε εμείς… ΚΑΝΕΝΑ! Φαντάσου απλά την χαρά που θα αποτυπωθεί στο προσωπάκι του, λαμβάνοντας ένα τέτοιο δώρο!

Αν τώρα του αρέσει κάποιο συγκεκριμένο άθλημα, μπορείς να βρεις αμέτρητες μπάλες ποδοσφαίρου ή μπάσκετ, στη περίπτωση όμως που θες το δώρο να είναι πιο «extreme» , θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε πατίνια και rollers!  

Άσε που αυτός, είναι ένας καλός τρόπος να γυμναστεί, να βελτιώσει την ισορροπία του και την αντίληψή του… Ενώ παίζει!

Και μη ξεχάσεις, να λάβεις υπόψιν σου την Ελληνίδα μάνα! Ξέρεις ότι  το βαφτιστήρι, δεν υπάρχει περίπτωση, να ευχαριστηθεί ένα τέτοιο παιχνίδι, χωρίς να φοράει προστατευτικά! Οπότε προτείνουμε αν επιλέξεις ένα τέτοιο δώρο, να το συνδυάσεις με προστατευτικά, ώστε να αποφευχθούν ανεπιθύμητοι τραυματισμοί!

 

Έχεις πάρει μία ιδέα από τα πιο super δώρα γι’ αυτό το Πάσχα! Διάλεξε αυτό που θεωρείς ότι θα ξετρελάνει το βαφτιστήρι σου, συνδύασε την με τη κατάλληλη λαμπάδα, πάρε το πασχαλινό αυγό ή τσουρέκι και… Έτοιμος!

Κάνε κλικ στο Cosmos Sport και βρες μοναδικά δώρα για το φετινό Πάσχα!

 

Καλό Πάσχα!

 

via GIPHY

  
  
  
Επιστροφή