Το Cosmos ULTRABOOST19 Run, ο αγώνας θεσμός στο Ηράκλειο, έδωσε τον πιο reboosted παλμό στην πόλη

Περισσότεροι από 2.000 δρομείς κάθε ηλικίας απόλαυσαν μια νέα εμπειρία τρεξίματος στο “Cosmos ULTRABOOST19 Run”, που πραγματοποιήθηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 24.03, από το Cosmos Sport, την adidas και τον Δήμο Ηρακλείου, δημιουργώντας ένα κλίμα γιορτής στην πόλη.

Τα Cosmos Sport απέδειξαν ακόμη μία φορά την έμπρακτη στήριξή τους στον Δήμο Ηρακλείου μέσα από μία running διοργάνωση–θεσμό με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, συγκεντρώνοντας 9.500€ για την ενίσχυση του οργανισμού «Ευ ζω με τον καρκίνο», που στηρίζει τους συνανθρώπους μας που πάσχουν από νεοπλασματική νόσο.

Οι συμμετέχοντες, με εκκίνηση και τερματισμό στην Πλατεία Καλλεργών (Λιοντάρια), έδωσαν τον πιο reboosted running παλμό στην πόλη. Φορώντας το adidas running tshirt της διοργάνωσης, έτρεξαν τις 2 διαδρομές, 5 και 10χλμ., σ’ ένα από τα ομορφότερα σημεία του Ηρακλείου, με θέα στο Ενετικό Φρούριο Κούλε. Πριν την εκκίνηση αλλά και στον τερματισμό, η adidas trainer, Αγγελική Κουτελέκου, φρόντισε για την προθέρμανση και την αποθεραπεία των δρομέων ενώ ο αγώνας είχε ρυθμό και ανεβασμένη διάθεση υπό τους live ήχους του SUPER 904 Radio. Η ομάδα κρουστών Βatala ξεσήκωσε ακόμη περισσότερο δρομείς και θεατές, που από νωρίς συγκεντρώθηκαν για να χειροκροτήσουν τους runners.   

Για πρώτη φορά φέτος οι δρομείς της πόλης είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια διαφορετική εμπειρία προετοιμασίας, μέσα από 2 προπονήσεις που πραγματοποιήθηκαν λίγες μέρες πριν τον αγώνα, παρέα με τους adidas experts. Στην διάρκεια των προπονήσεων, στο κατάστημα Cosmos Sport, οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να  «τεστάρουν» το νέο Ultraboost 19, που εκπροσωπεί το μέλλον του running, αλλά και να κερδίσουν adidas running δώρα. Το adidas Ultraboost 19, που οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την ημέρα του αγώνα στο ειδικά διαμορφωμένο adidas showroom, είναι διαθέσιμο στο Nο1 Ηλεκτρονικό Αθλητικό Κατάστημα www.cosmossport.gr.

Νικητές στην διαδρομή των 5χλμ αναδείχθηκαν οι: Βαρδάκης Μάνος, Σηφάκης Μανώλης και Παπαλεωνίδας Γιάννης ενώ στα 10 χλμ οι: Σηφάκης Μανώλης, Κωστάκης Αντώνης και Κιούσης Μαρίνος. Στις γυναίκες, στα 5χλμ βγήκαν πρώτες οι: Λεμοντζόγλου Αδαμαντία, Μπελαδάκη Νίκη και Κουτουλάκη Ελένη ενώ στα 10χλμ οι: Μπανάχ Όλγα, Λεμοντζόγλου Αδαμαντία και Μαρκάκη Έλενα. Μπορείς να δεις τα αναλυτικά αποτελέσματα εδώ.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους του συμμετέχοντες για την προσπάθεια και την θετική τους διάθεση και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εθελοντές και τοπικούς φορείς που στήριξαν γι’ ακόμη μία χρονιά την διοργάνωση και συνέβαλλαν στην επιτυχία του.

Stay tuned! Καθώς, σύντομα θα έχεις την δυνατότητα να κατεβάσεις δωρεάν τις προσωπικές-αναμνηστικές φωτογραφίες σου από τον αγώνα αλλά και το δίπλωμα συμμετοχής με την επίδοσή σου.

Μείνε συντονισμένος στο Facebook του Cosmos Sport για να μαθαίνεις όλα τα τελευταία νέα!

#CosmosULTRABOOST19

  
  
  
Επιστροφή