Προσφορά αλληλεγγύης στον σύλλογο «Αγκαλιά».

Στα πλαίσια της εταιρικής της κοινωνικής ευθύνης , η εταιρία Cosmos sport στηρίζει έμπρακτα πολλές δράσεις ανθρωπιστικού χαρακτήρα καθώς και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα. Η εταιρία έχει δείξει ιδιαίτερη ευαισθησία σε συλλόγους που ως στόχο δράσης έχουν την εξάλειψη κάθε μορφής αδικίας και την προάσπιση της ισότητας στη ζωήΗ τελευταία έμπρακτη προσφορά αλληλεγγύης της Cosmos sport αφορά τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «ΑΓΚΑΛΙΑ».

Η εταιρία υποστήριξε την δράση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «ΑΓΚΑΛΙΑ» τοποθετώντας φιλανθρωπικά κουτιά προσφοράς για την οικονομική ενίσχυση του οράματος του συλλόγου σε όλα της τα καταστήματα.

Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε σαν εταιρεία μέσα από κάθε τέτοια πράξη φιλανθρωπικού χαρακτήρα, είναι πως ο κάθε ένας μπορεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να συνεισφέρει σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Γι’ αυτό άλλωστε σας γνωστοποιούμε και κάθε ενέργεια, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

 

Τι είναι ο σύλλογος «Αγκαλιά»

Ο σύλλογος «Αγκαλιά» είναι ένα σωματείο φιλανθρωπικού και μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που ιδρύθηκε το 1998, για να στηρίξει ποικιλοτρόπως τις γυναίκες που δεν βρίσκουν σύμμαχο κατά την διάρκεια της κύησης και μέχρι την γέννα και να περιφρουρήσει την καλή υγεία και φροντίδα των νεογέννητων μωρών καθώς και την ασφαλή τους ανάπτυξη.

 

Σκοπός του Συλλόγου

Στόχος του Συλλόγου είναι η δωρεάν παροχή υπηρεσιών υγείας κατά την διάρκεια και μετά το πέρας της κύησης στην μητέρα και το παιδί & η εξασφάλιση των απαραίτητων υλικών και πνευματικών προϋποθέσεων για την ασφαλή ανάπτυξη του παιδιού. Παράλληλα ο οργανισμός διοργανώνει σεμινάρια και ημερίδες ώστε να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το ευρύ κοινό σε θέματα όπως: η εγκυμοσύνη, η μητρότητα, τα ανθρώπινα δικαιώματα και το δημογραφικό

 

Όραμα

Το όραμα του συλλόγου είναι η δημιουργία ενός Πολυδύναμου κέντρου που θα παρέχει όλες τις απαραίτητες ιατρικές υπηρεσίες, παιδότοπο, αίθουσα εκδηλώσεων, γυμναστήριο, βιβλιοθήκη, αίθουσα εκπαίδευσης Η/Υ και Βρεφονηπιακού Σταθμού.

  
  
  
Επιστροφή