Προσφορά αλληλεγγύης των Cosmos Sport στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση και ικανοποίηση, από το να βλέπεις παιδικές φατσούλες να έχουν ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους ένα τεράστιο, πλατύ χαμόγελο; Υπάρχει κάτι καλύτερο από την αλληλεγγύη, από το να μοιράζεις αγάπη και χαρά;

Επειδή η Cosmos Sport πιστεύει σε αυτές τις αξίες, υποστηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο τέτοιου είδους δράσεις και Οργανισμούς. Πολλές είναι εξάλλου οι φορές που έχει συνεισφέρει σε πολλούς οργανισμούς, είτε δίνοντας χρήματα, είτε τρόφιμα, είτε προσφέροντας ρούχα και παπούτσια, από τα καταστήματά της. 

Ένας από αυτούς τους οργανισμούς, είναι και τα «Παιδικά Χωριά SOS». Η εταιρία μας, θέλησε να προφέρει χαρά και πολλά χαμόγελα, γι’ αυτό έστειλε σε όλα τα παιδιά, που βρίσκονται στα Παιδικά Χωριά SOS, του Νομού Ηρακλείου Κρήτης, παπούτσια και ρούχα. Τα παιδιά την ώρα που έφτασαν στο σπίτι, αντίκρισαν μία μεγάλη έκπληξη, που τα έκανε ιδιαίτερα χαρούμενα.

Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε σαν εταιρεία μέσα από κάθε τέτοια πράξη, είναι πως ο κάθε ένας μπορεί με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο να συνεισφέρει και να χαρίζει όμορφες στιγμές σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Γι’ αυτό άλλωστε σας γνωστοποιούμε και κάθε ενέργεια, με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

 

Τι είναι τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος

Το Σωματείο “Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος” ιδρύθηκε το 1975 ως φιλανθρωπικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Η κεντρική φιλοσοφία των χωριών SOS είναι η προσφορά ενός σπιτιού, μίας οικογένειας και, το κυριότερο, μίας μητέρας SOS για τα παιδιά που είναι μόνα στον κόσμο και έχουν ανάγκη προστασίας. Η προστασία και φροντίδα των παιδιών προσφέρεται σε μακρόχρονη και συνεχή βάση. Τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος είναι μέλος του SOS-Kinderdorf International.

 

 Ποιος είναι ο σκοπός τους

Ο σκοπός των Παιδικών Χωριών SOS είναι να βοηθούν παιδιά, που έχουν ανάγκη φροντίδας και προστασίας γιατί έχουν βρεθεί μακριά από το φυσικό, οικογενειακό τους περιβάλλον, προσφέροντάς τους, τη δυνατότητα να ξαναβρούν ένα μόνιμο σπίτι και να ζήσουν σε ένα περιβάλλον, το οποίο πλησιάζει το πλαίσιο της φυσικής οικογένειας.

 

 Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας

 

  
  
  
Επιστροφή