HELLO KALLITHEA! Το Νο1 eshop αθλητικών ειδών ΑΝΟΙΞΕ το 17ο Κατάστημα στην Καλλιθέα!

Με το χαιρετισμό “HELLO KALLITHEA”, Το Νο1 eshop αθλητικών ειδών Cosmos Sport εγκαινιάζει το 17ο κατάστημα της αλυσίδας, στην Καλλιθέα.  Το Σάββατο, στις 22/12 πάνω από 4.000 άτομα βρέθηκαν εκεί την μέρα των εγκαινίων. Η καταπληκτική μουσική και τα 1.000 μπαλόνια, που κοσμούσαν το κατάστημα δημιούργησαν ένα εντυπωσιακό θέαμα για όσους παρευρέθηκαν.

Το Cosmos Sport Καλλιθέας έρχεται για να προσφέρει 60+ επώνυμα Brands και 15.000+ αθλητικά είδη!

Cosmos Sport, η αλυσίδα με το Νο1 eShop αθλητικών ειδών στη Ελλάδα με περισσότερες από 500.000 παραγγελίες ετησίως, ανοίγει το 17ο φυσικό κατάστημα στην καρδιά της Καλλιθέας, Ελευθερίου Βενιζέλου 163, έτοιμο να υποδεχτεί το καταναλωτικό κοινό σε μια έκταση 600  τ.μ.!

Ο σχεδιασμός του 17ου καταστήματος Cosmos Sport, είναι δομημένος έτσι ώστε να ενισχύει την εύκολη περιήγηση του κοινού, σε ξεκάθαρους & διακριτούς χώρους ανά αθλητική δραστηριότητα. Οι λάτρεις του Running, Basketball, Fitness, Outdoor, Soccer, Swimming, Tennis, Sport, Life-Style θα αποκτήσουν ένα νέο σημείο αναφοράς. Στο νέο κατάστημα της αλυσίδας θα  βρείτε επιλογές μεταξύ 60+ κορυφαίων Brands όπως #Nike#adidas#adidas Originals#Asics#Jordan#Puma#Reebok#UnderArmour ,#Vans#NewBalance#Bodytalk κ.α.

Το νέο κατάστημα Cosmos Sport προσφέρει μια νέα αγοραστική εμπειρία, συνδυάζοντας τις καινοτόμες και τεχνολογικά εξελιγμένες υπηρεσίες του καταστήματος, την πλούσια γκάμα προϊόντων και την τεχνογνωσία του εξειδικευμένου προσωπικού.

Ο καταναλωτής μπορεί να επωφεληθεί από μία σειρά καινοτόμων υπηρεσιών, όπως (ενδεικτικά):

-“Click & Collect” : Αγορά μέσω του Cosmossport.gr ηλεκτρονικά και παραλαβή στο κατάστημα.

-“Order Instore & Pick up everywhere” : Ηλεκτρονική αγορά με ειδικά διαμορφωμένα Online Corners μέσα στο κατάστημα και παραλαβή όπου επιθυμεί o καταναλωτής.

Τέλος, οι καταναλωτές μπορούν να δουν προτάσεις total outfit και να ενημερωθούν για την τελευταία λέξη του athleisure fashion & του  Lifestyle, μέσω των digital οθονών / video walls σε διάφορα σημεία εντός του καταστήματος.

Εσύ είπες «HELLO KALLITHEA»;

Αν όχι… Μην το σκέφτεσαι! Σε περιμένουμε στο Cosmos Sport Βενιζέλου Ελευθερίου 163B, Λεωφόρος Θησέως

  
  
  
Επιστροφή