Τα φετινά Χριστούγεννα επιλέγεις Cosmos Sport για τα καλύτερα Δώρα!

? Τα Χριστούγεννα είναι μαγικά από κάθε άποψη! Είτε για εκείνες τις βόλτες στη πόλη που τα πάντα είναι στολισμένα και φωτεινά, είτε για εκείνα τα πρωινά στο σπίτι με χουχουλιάρικες πιτζάμες και ζεστούς κουραμπιέδες, είτε για τα δώρα που ανταλλάζουμε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους… Και τώρα που είπαμε δώρα! Φέτος δε πρέπει να ανησυχείς γιατί το Cosmos Sport θα σου προτείνει τα καλύτερα!

 

 Δώρα for Him…

Για τον αδερφό, τον κολλητό ή το boyfriend, μιας και ήταν περίοδος του NBA κι όλοι είναι ακόμα επηρεασμένοι, δεν υπάρχει καλύτερο δώρο από ένα μπασκετικό παπούτσι που μπορεί να φορεθεί από το γήπεδο, έως τα καθημερινά lifestyle outfits. Κι αν μιλάμε για «σοβαρό» κόλλημα με το μπάσκετ, θα τρελαθεί με ρούχα, παπούτσια ή αξεσουάρ, εμπνευσμένα από την αγαπημένη του ομάδα!

Για τον μπαμπά ή τον σύζυγο, τι θα έλεγες για ένα ζευγάρι αθλητικά ή casual παπούτσια; Θα του προσφέρουν μοναδική άνεση είτε στη δουλεία, είτε στις εξωτερικές του δραστηριότητες. Κι αν ψάχνεις κάτι σε αξεσουάρ, ένα κομψό πορτοφόλι, είναι ότι πρέπει!

 

 Δώρα για Εκείνη…

Ήρθε η ώρα για το κορίτσι σου, την αδερφή σου ή την κολλητή σου! Αν η γυμναστική είναι το πάθος της, θα λατρέψει ένα στυλάτο κολάν ή μπουστάκι, που μπορεί να φορεθεί και εκτός γυμναστηρίου. Αν όμως μιλάμε για fashion icon, η adidas Originals, σου λύνει τα χέρια με iconic jackets, για τα πιο «δυνατά» street outfits του χειμώνα!

Στην πολυαγαπημένη σου μαμά ή γυναίκα, που θα αφιερώσει ώρες για να απολαύσεις τα πιο λαχταριστά Χριστουγεννιάτικα φαγητά, χάρισε εκπληκτική άνεση μέσα από ένα ζευγάρι μοντέρνες κάλτσες, ή μια στυλάτη αθλητική φόρμα. Ή μήπως καλύτερα ένα κομψό τζιν; Κι αν ναι, Wrangler, Lee ή Levi’s; Δύσκολη απόφαση!

 

Δώρα για τους μικρούς… Ήρωες! 

Τα παιδιά από την άλλη, ό,τι κι αν τους πάρεις θα το αγαπήσουν! Όμως, τι καλύτερο από ένα φουτεράκι ή ένα ζευγάρι αθλητικά; Κι αν μιλάμε για μικρούς αθλητές, σου έχουμε τα τέλεια δώρα! Στην πιο γλυκιά χορεύτρια, το νέο της κολάν ή κορμάκιενώ στο μικρό fashion icon το πιο στυλατο jacket!

 

Δώρο από εσένα… για εσένα!

Ώρα για ένα δώρο στον εαυτό σου! Τα ιδανικά Χριστούγεννα λοιπόν, σημαίνουν τζάκι, ζεστή σοκολάτα, αγαπημένη σειρά και ένα ζευγάρι κάλτσες Happy Socks. Με παιχνιδιάρικα σχέδια και φωτεινά χρώματα, δε μπορούν να μη σου φτιάξουν την διάθεση! Μήπως να τα συνδυάσεις με ένα ζευγάρι sneakers, για να απογειώσεις τα street style outfits; #OhYes

 

Κι αφού πήρες κάποιες ιδέες, τώρα η απόφαση είναι η δική σου! Μπες στο Cosmos Sport και βρες μέσα από τη μεγάλη μας Χριστουγεννιάτικη συλλογή, τα καλύτερα δώρα που θα λατρέψει κάθε αγαπημένος σου! 

 

Time to Celebrate!

 

 

  
  
  
Επιστροφή