Για 6η συνεχή χρονιά το Cosmossport.gr πρωταγωνίστησε στα Βραβεία… Σας ευχαριστούμε!

Η μεγάλη, ετήσια γιορτή του ελληνικού e-commerce, τα e-volution awards, που διοργανώνουν εδώ και 8 χρόνια το Marketing Week και η Boussias Communications σε συνεργασία με το ELTRUN, επιβράβευσε και φέτος τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν, υπό την αιγίδα του GR.E.CA. Πάνω από 500 υψηλόβαθμα στελέχη της online αγοράς παρευρέθηκαν στην τελετή απονομής, που πραγματοποιήθηκε στις 12 Δεκεμβρίου, στο Athenaeum InterContinental Athens.

Όπως κάθε χρόνο, στη διοργάνωση διαγωνίστηκαν τα σημαντικότερα e-shops και e-commerce agencies της χώρας, διεκδικώντας τις μεγάλες διακρίσεις, E-Commerce Agency of the Year και Best Greek e-shop by GRECA. Φέτος, η διοργάνωση κατέγραψε ρεκόρ συμμετοχών και είχε την πολυπληθέστερη Κριτική Επιτροπή στην ιστορία της, αποτελούμενη από 30 μέλη, ενώ εισήγαγε για πρώτη φορά και την απονομή Platinum Award. Πρόκειται για μία διάκριση που απονεμήθηκε στην υποψηφιότητα η οποία συγκέντρωσε τον υψηλότερο μέσο όρο βαθμολογίας από την Κριτική Επιτροπή, ανάμεσα στο σύνολο των νικητών στην εκάστοτε ενότητα. Από τα μόλις 5 Platinum Awards που απονεμήθηκαν, τα 2 απέσπασαν οι εταιρείες Sleed και Cosmos Sport!

Το Cosmossport.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα της αλυσίδας καταστημάτων Cosmos Sport, βραβεύθηκε για 6η συνεχή χρονιά, αποσπώντας 6 βραβεία σε 6 διαφορετικές κατηγορίες:

→ Πελατοκεντρικότητα & Διαδικασίες Client Service (PLATINUM)

→ Ψηφιακή Επικοινωνία & Marketing Omnichannel (PLATINUM)

→ Omnichannel Commerce Στρατηγική Επικοινωνίας: 4 e-shops, 24 physical stores, 1 strategy in commerce (GOLD)

→ Best in Sports & Equipment – Καλύτερο κατάστημα αθλητικών ειδών (GOLD)

→ Εξυπηρέτηση / Ικανοποίηση πελατών (GOLD)

→ Big Data & Marketing Analytics (BRONZE)

Φυσικά, τίποτα από αυτά δεν θα γινόταν αν δεν έψαχνες σε εμάς τα νέα σου αθλητικά, αν δεν μας προτιμούσες για τις lifestyle επιλογές σου, αν δε μας έδινες χρήσιμο feedback σε κάθε ευκαιρία, αν δεν μοιραζόσουν τα νέα μας με την παρέα σου… ΑΠΛΑ Τίποτα! Γι’ αυτό ευχαριστούμε ΕΣΕΝΑ αλλά και τους 350 ανθρώπους μας, για τα πλατινένια βραβεία στο Νο1 θεσμό αξιολόγησης e-Shops. Δεσμευόμαστε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι!

Συγχαρητήρια Μιχάλη, Σταύρο, Νίκο, Γιάννη, Κώστα, Λευτέρη, Άρια, Στέλλα, Κορίνα, Κωνσταντίνα, Τόνια, Στέφανε, Πέπη, Βίλλυ, Γιώργο, Στράτο, Αθηνά, Σεβαστή, Μαρία, Στάθη, Μάρκο, Βασιλική, Νώντα, Σόφη, Γωγώ, Νικολέτα, Ραφαέλα, Γιάννα, Γιώργο και στους υπόλοιπους ανθρώπους που συμβάλλουν κάθε μέρα στο να προσφέρουμε μια ανώτερη Online εμπειρία αγοράς sports & lifestyle ειδών!

  
  
  
Επιστροφή