Cosmos Sport – ΠΑΕ ΟΦΗ: Μαζί στο νέο ξεκίνημά!

Η Cosmos Sport, είναι η Νο1 ελληνική αλυσίδα πώλησης επώνυμων αθλητικών ειδώνΑπό το 1982 εξοπλίζει αθλητικά σωματεία όλων των κατηγοριών! Είναι μία εταιρεία που υποστηρίζει και αγαπά τον τόπο όπου «γεννήθηκε» και το έδειξε με τον πιο έμπρακτο τρόπο! Μια νέα συνεργασία ανθίζει με το σύνθημα «Μαζί στη Νέα Μέρα του ΟΦΗ»!

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Τρίτης (6/11) στο κατάστημα Cosmos Sport στην οδό 1821 στο κέντρο του Ηρακλείου, πραγματοποιήθηκε συνέντευξη τύπου με την οποία οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν κι επίσημα την συνεργασία τους, εκφράζοντας παράλληλα αμφότερες την ικανοποίησή τους για αυτήν.

Στην παρουσίαση-συνέντευξη τύπου, αρχικά τον λόγο πήρε ο διευθύνων σύμβουλος του Cosmos Sport Μιχάλης Τσικνάκης ο οποίος ανέφερε: «Για μας και την οικογένεια μου, είναι μια πολύ μεγάλη στιγμή. Νοιώθω αυτή τη στιγμή ότι εκπροσωπούμε κάτι που έχει να κάνει με τη νέα μέρα του ΟΦΗ. Ονομάσαμε όλη τη συνεργασία με την ιστορική ομάδα του ΟΦΗ, “Μαζί στη Νέα Μέρα του ΟΦΗ” γιατί θεωρούμε ότι μπορούμε και εμείς με ένα μικρό λιθαράκι να συνεισφέρουμε στο όνειρο κάποιων ανθρώπων να δώσουν μια νέα δομή στον αθλητισμό. Βασικός παράγοντας και καταλύτης στην απόφαση μας να βοηθήσουμε τη νέα αυτή προσπάθεια, είναι ο κ.Γιάννης Σαμαράς. Όταν είχαμε τις πρώτες συζητήσεις με τον Ηλία Πουρσανίδη και τον Λεωνίδα Παπαβασιλάκη, αυτό που πραγματικά μας έκανε να πάρουμε την απόφαση ήταν η παρουσία του κ. Σαμαρά στις ακαδημίες της ομάδας και η πεποίθηση ότι όλο αυτό το πρότζεκτ, έχει αληθινή αγάπη για τον αθλητισμό και βασικές αρχές που έχουν να κάνουν με το να χτίζουμε νέους ανθρώπους στην τοπική κοινωνία, γιατί αυτό είναι κάτι που πραγματικά χρειάζεται το Ηράκλειο. Σαν μπαμπάς τριών μικρών παιδιών, είδα ακόμη μεγαλύτερη αξία σε αυτό το πρότζεκτ, γιατί θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό τα νέα παιδιά… τα παιδιά μας, να μεγαλώνουν με τέτοιους δασκάλους δίπλα τους.
Οι παιδικές μου αναμνήσεις από την ομάδα, είναι σε μια γειτονιά του Ηρακλείου, στο Μασταμπά, όπου πολλοί παίκτες του ΟΦΗ έμεναν εκεί και θυμάμαι ότι έβλεπα καθημερινά παίκτες όπως ο Γιάννης Σαμαράς, ο Γρηγόρης Τσινός, όπως ο Μίλτος Ανδρεανίδης, ο Μανόλης Πατεμτζής.
Τον ελεύθερο τους χρόνο, έτρεχαν στην γειτονιά, έκαναν σπριντ μόνοι τους γιατί είχαν αυτήν την αυτοπειθαρχία και αγάπη στον αθλητισμό για να πάνε παραπέρα. Αυτοί οι άνθρωποι, είναι οι άνθρωποι που πρέπει να κοιτάξουμε σοβαρά για να δούμε το μέλλον του αθλητισμού σε όλη τη χώρα. Ήδη έχει φανεί πολύ έντονα αυτό και από τη συνέντευξη τύπου που έδωσε η νέα διοικητική ομάδα του ΟΦΗ, αλλά και από τις μέχρι τώρα ενέργειες που γίνονται και που βλέπω σαν απλός φίλαθλος και θεατής. Εμείς θα είμαστε εδώ για όσο καιρό χρειαστεί και όσο μπορούμε για να βοηθήσουμε αυτήν την προσπάθεια».

Στην συνέχεια, ο αντιπρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925, Γιώργος Σαμαράς τόνισε: «Σαν ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 με υπερηφάνεια μπορούμε να πούμε ότι είναι η πρώτη μας συνεργασία επίσημα. Μια χορηγία με την Cosmos Sport σε ένα κομμάτι το οποίο έχει μεγάλη δύναμη για μας, για το μέλλον, σε ότι αφορά στα παιδιά και τις ακαδημίες μαςΕίναι ένας παράγοντας που έλειπε από το Ηράκλειο και από τη δύναμη των ακαδημιών. Είναι μια συνεργασία, δεν μου αρέσει η λέξη χορηγός, με μια τέτοια εταιρεία, με ένα τόσο μεγάλο brand.
Mια εταιρεία που είναι από το Ηράκλειο, είναι από την Κρήτη και με υπερηφάνεια έχει ανοίξει τα φτερά της σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα.
Αυτό δείχνει τη δυναμική της εταιρείας και με τέτοιες εταιρείες θέλουμε να συνεργαζόμαστε! Είναι σημαντικό να δώσουμε βάση στη νεολαία μας, στα παιδιά μας. Όπως κάνατε σαν εταιρεία και με μένα. Ήμουν 9 ετών, λίγες μέρες πριν πατήσω το πόδι μου στο Βαρδινογιάννειο, τα πρώτα μου παπούτσια τα πήρα από ένα κατάστημα σας. Είναι για μένα μια πολύ όμορφη παιδική ανάμνηση.
Ευελπιστώ αυτό να είναι η αρχή μιας μακροχρόνιας συνεργασίας. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω. Είστε οι πρώτοι μας συνεργάτες που υπογράφω και ευελπιστώ να είμαστε μαζί μέχρι το τέλος. Εύχομαι τα καλύτερα και για σας και για μας! Και να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε».

Τέλος, την δική του τοποθέτηση για την κοινή πορεία CosmosSport και ΟΦΗ έκανε ο εμπορικός διευθυντής της κρητικής ομάδας ο οποίος υπογράμμισε«Είναι η πρώτη μας συνεργασία φτάνοντας στο Ηράκλειο και μάλιστα με ταχύτητα που ήταν εκπληκτικά γρήγορη, ίσως γιατί τα πρόσωπα κόβουν δρόμο και μειώνουν τις αποστάσειςΑντιλαμβάνομαι ότι οι λόγοι ήταν και συναισθηματικοί. Η στρατηγική μας είναι να συνεργαζόμαστε με εταιρείες που κουβαλάνε ένα αξιακό φορτίο. Η συγκεκριμένη οικογένεια, την οποία γνωρίζω από την προηγούμενη διαδρομή μου εδώ, ο τρόπος που αναπτύχθηκαν και ο τρόπος που λειτουργούν είναι ένα παράδειγμα, σε μια εποχή που το λιανικό εμπόριο είναι σε φθίνουσα πορεία. Όχι μόνο σε ότι αφορά τα φυσικά καταστήματα, αλλά και στον ιντερνετικό χώρο, κάτι που σημαίνει ότι ξεπερνάει τα όρια της Κρήτης και της Ελλάδος και το σημείο αναφοράς της εταιρείας είναι διεθνές. Είναι μεγάλη τύχη και ευλογία για τον ΟΦΗ που εταιρείες με αυτά τα χαρακτηριστικά, συνδέονται με τον ΟΦΗ και το όραμα του».

Στην παρουσίαση της συνεργασίας παραβρέθηκαν, εκτός από τους εκπροσώπους του τύπου, και ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννης Σαμαράς, ο Γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ηλίας Πουρσανίδης, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ Ιάσων Παπαστεφανάκης, ο Τeam Manager Παύλος Αδάμος καθώς και οι ποδοσφαιριστές Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Μπολάκης, Κοιλιάρας, Κυριακίδης.

 

  
  
  
Επιστροφή