Running Wednesdays: 350 runners ξεσήκωσαν την Πόλη!

Τα Cosmos Sport και η New Balance έκαναν το όραμά τους πραγματικότητα! Κατάφεραν να γεμίσουν τους δρόμους της Αθήνας και της Πάτρας με κόσμο… Για την ακρίβεια 350 δρομείς έτρεξαν στην πρώτη προπόνηση των Running Wednesdays σε διαδρομές 5 km, όπου ένιωσαν την αγάπη για το τρέξιμο και την ελευθερία που προσφέρει κάθε διασκελισμός μέσα στην πόλη.

Η εκκίνηση για την 1η προπόνηση έγινε ταυτόχρονα στα καταστήματα Cosmos Sport σε Περιστέρι, Αγία Παρασκευή και Πάτρα, αφού πρώτα δόθηκε σε όλους τους δρομείς ο κατάλληλος εξοπλισμός (δωρεάν τεχνικό μπλουζάκι, χώρος αποθήκευσης προσωπικών ειδών, ηλεκτρολύτες και νερό). Τα τρία running clubs ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία την πρώτη τους προπόνηση. Πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό έπαιξε το γεγονός, ότι δίπλα τους στάθηκαν έμπειροι προπονητές που με την κατάλληλη καθοδήγηση, τους προσέφεραν μία διαφορετική running εμπειρία.

ΟΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!

Κάθε προπόνηση θα σε βρει με κάποιο δώρο! Αυτή τη φορά, έχουμε για ‘σένα πετσέτα από την New Balance! Μη ξεχνάς ότι όσοι ολοκληρώσουν 7/11 προπονήσεις  θα πάρουν καταπληκτικό δώρο από τη New Balance, ένα total outfit (Τεχνικό κοντομάνικο μπλουζάκι & τεχνικό σορτσάκι)! Όσοι καταφέρουν να ολοκληρώσουν όλα τα sessions θα μπαίνουν στην κλήρωση για να κερδίσουν ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή  και διαμονή για 2 άτομα για τον 6ο Μαραθώνιο Ναυπλίου στις 3 Μαρτίου 2019!

Το ραντεβού ανανεώθηκε για την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου και για 10 ακόμη συνεχόμενες εβδομάδες! Η διάρκεια κάθε προπόνησης θα είναι περίπου 60’-70’! Φυσικά πριν από κάθε προπόνηση θα κάνουμε την απαιτούμενη προετοιμασία με ενεργητικές διατάσεις, όπως και μετά το τέλος κάθε προπόνησης, θα κάνουμε διατάσεις για χαλάρωση των μυών.

 

Η 2η προπόνηση ξεκινά την Τετάρτη 17/10/18 στις 19.00 στα εξής Cosmos Sport:

Κατάστημα Περιστερίου, Εθνικής Αντιστάσεως 57, Αθήνα

Κατάστημα Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 433, Αθήνα

Κατάστημα Αγίου Νικολάου 31, Πάτρα

Τι περιμένεις; Κλείσε τη θέση σου τώρα εδώ!

 

  
  
  
Επιστροφή